• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Новата Fiesta е участник в хитовите музикални събития на годината

Най-музикалният модел на Ford още с името си загатва за силни емоции и щури приключения

Запитвали ли сте се кой измисля имената на автомобилите? Зад тях стои цяла индустрия, която се грижи за това да придаде чрез наименованието точно определено послание за конкретния модел. Да вземем за пример Fiesta. През 34-годишната си история компактният автомобил на Ford носи със заслужено самочувствие името си, означаващо „празник, купон, веселба”. Хитовият модел подсказва за музика, настроение, емоции... и съвсем закономерно живо се интересува от горещите събития в страната и взима дейно участие в най-яките от тях.

На 14 май хиляди фенове на легендарните AC/DC бяха посрещнати на Националния стадион от лимитиран музикален специален модел Fiesta Super Star.

Предстоящият Mellow Music Festival е едно от задължителните културно-музикални събития в натоварения график на новата Fiesta . В периода 27 – 30 май атрактивният автомобил ще е плътно до откритата сцена в Борисовата градина в сърцето на София и заедно с многобройните фенове ще се наслаждава на изпълненията на музикантите от цял свят. Най-вдъхновените посетители ще имат възможността да напишат своето любовно послание върху Fiesta и да получат изненадващи подаръци – билети за концертите в зала всяка вечер, както и да играят за голямата награда – уикенд за двама в луксозен хотел в Банско в компанията на най-музикалния модел на Ford . От 15 май два автомобила Fiesta в атрактивни цветове и подходящо обозначени обикалят столицата, за да промотират събитието. Ако срещнете някоя от тях, спрете и се насочете към нея – имате шанс да спечелите билет за някой от концертите.

Fiesta с гордост подкрепя и уникалния Sonisphere Festival, който през юни ще има първото си издание и в София, с хитовите концерти на Metallica и Rammstein.

Новата Fiesta впечатлява с радикалния си дизайн. Тя е дръзка и отличителна, предлага характерното за Ford удоволствие от управлението и заслужено е най-продаваният автомобил в Европа за първото тримесечие на 2010 г. Сред останалите й успехи са престижната награда Red Dot за дизайн, челното място в повечето журналистически тестове, както и титлата Автомобил на годината в Шотландия, Гърция, Хърватска и Ирландия през 2008 и 2009 г., а и според британското списание „ What car ?” Най-музикалният модел на Ford е и завидно безопасен – извоювал е максималните 5 звезди на тестове за безопасност на Euro NCAP .

Музика, приключения, пътешествия... Fiesta завинаги!

И ексклузивно предложение от нас - само за обсебени от музиката - в секцията за горещи оферти на сайта. PDF-брошура можете да изтеглите оттук.

назад към всички