• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Новата ера на марката Ford е заредена с интелект и електричество. Ford Go Further 2019

Eлектрификацията е новият ключов фактор за компанията Ford и нейните клиенти. Визията на Ford за нова ера в мобилността включва революционно поколение интелигентни автомобили за интелигентен свят, осигуряващи разнообразна гама от решения за задвижващи агрегати, адаптирани спрямо нуждите на клиентите.

Ford представи Kuga Plug-In хибрид модификацията на изцяло новия SUV на компанията, който ще е и най-цялостно електрифицираният модел на компанията досега и първият Ford, предлагащ всички версии на хибридни двигатели – меки, пълни и плъгин. В допълнение към SUV гамата в Европа се появява изцяло новият Explorer във версия Plug-In хибрид, представен за първи път в Амстердам. Новият пътнически Tourneo Custom Plug-In хибрид също направи своя световен дебют по време на събитието. Наред с това Ford разкри новите модели Fiesta EcoBoost хибрид и Focus EcoBoost хибрид, които предлагат тази зелена технология за оптимизирана икономия на гориво и по-добро шофиране.

Освен това, Ford обяви, че новият, изцяло електрически Transit, ще се присъедини към гамата на електрифицираните лекотоварни автомобили на компанията през 2021 г. А вдъхновеният от Mustang, нов и изцяло електрически SUV модел, ще пристигне през 2020 г. с чист електрически пробег 600 км.

назад към всички