• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Нова Корпоративна Идентичност

Мото-Пфое е една от най- старите, големи и уважавани автомобилни групи в България вече над 31 години. Компанията е официален вносител на световни марки Форд, Волво, Ягуар и Ланд Ровър. От създаването си през 1991 г., Мото-Пфое е сред иноваторите в индустрията, развивайки собствена мрежа от дилърства, лизинг, застраховки, употребявани автомобили и рент-а-кар.

Автомобилостроенето се развива бурно в посока  електрификация, свързаност и автономност. Всички наши марки са сред двигателите в индустрията и пример за иновации в устойчивостта и  отговорното поведение, както и сериозни крачки към пълна електрификация. Като група, Мото-Пфое в последните години увеличава инвестициите си в устойчиви решения за чиста енергия.

Компанията предлага на своите клиенти цялостен пакет от услуги, свързани с мобилността благодарение на собствена дилърска мрежа, собствен лизинг и застрахователен брокер. В допълнение е сред най- големите доставчици на нови употребявани автомобили в страната, оперира и с рент-а-кар под собствена марка.

 

Предвид всичко това, логична стъпка е обновяване на корпоративна идентичност на компанията. Непреходното лого, познато на практика на всички в България от 1991 г. е центърът на идентичността. Към него са добавени 6 графични елемента, които символизират основните функции: новите автомобили, употребявани автомобили, рент-а-кар, сервизиране, застраховане  и лизинг.

Мисията на компанията е не просто да доставя автомобили, а да създава най- добрите решения за мобилност за клиенти, отговаряйки на всички техни нужди, очаквания и желания.

„Вярваме, че обновената  ни корпоративна идентичност е ясен знак за следата която е оставило нашето гордо минало, динамично настояще  което ни направи по-адаптивни, креативни и решителни и страхотно бъдеще, което ни очаква“ – сподели Масухиро Ояма, Управител на Мото-Пфое.

назад към всички