• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Moto-Pfohe with new, modern dealership in Burgas

Мото-Пфое с нов, модерен комплекс в Бургас

Всички услуги на компанията вече са достъпни за клиентите
на Ford, Volvo и Land Rover от Бургас и региона в уютна обстановка

Три премиери за България от Ford

Бургас, 15 май 2014 г. – С изискан коктейл и рязане на лента управителите на Мото-Пфое откриха най-новия търговско-сервизен комплекс на компанията, който се намира на 5-ти километър на главния път Бургас – София и е един от най-големите автомобилни центрове в Европа. Стотици гости и любители на хубавите автомобили се събраха да разгледат комплекса и да се полюбуват на най-доброто на пазара от марките Ford, Volvo и Land Rover.

По-рано същия ден новият търговско-сервизен комплекс на Мото-Пфое посрещна представители на медиите, които разговаряха с Филип Пфоe – собственик на Мото-Пфое, господата Димо Николов и Атанас Фурнаджиев – управители на Мото-Пфое, Габор Хорасти – Регионален мениджър продажби и ключови клиенти във Ford-Европа, Лоик Клод – Регионален директор югоизточна Европа във Volvo Cars и Марк Биймънт – Регионален мениджър европейски операции в Jaguar & Land Rover. Домакините споделиха подробности за инвестицията на Мото-Пфое и пазарния потенциал на Ford, Volvo и Land Rover в Бургас. Димо Николов не се притесни да обяви, че Мото-Пфое се цели в лидерство в региона, както в масовия клас, така и сред премиум автомобилите.

Тримата регионални мениджъри от централите на Ford, Volvo и Land Rover изразиха задоволство от взаимното сътрудничество с официалния дилър Мото-Пфое и заявиха, че е надежден и отговорен партньор, похвалиха модерния комплекс и въвеждането на най-новите стандарти на марката, някои от които дори още не са влезли в сила за България и пожелаха на екипа много доволни клиенти и ръст в продажбите!

По случай откриването в Бургас премиера за югоизточна Европа направи новият Ford Transit Courier, като на родна земя дебютираха също и изцяло новите Transit Connect и Transit.

В дните на отворени врати на 24, 25, 31 май и 1 юни всички желаещи ще могат да тестват най-новите модели от Ford, Volvo и Land Rover, да направят безплатна проверка на техническото състояние на автомобилите си и да получат неангажираща оферта за отстраняване на евентуални повреди, както и да получат своята карта за лоялност, в случай че са клиенти на Ford Мото-Пфое през последните 4 години, с която им се гарантира постоянно намаление от 20% върху стойността на сервизните операции и вложения труд при всяка рутинна инспекция или нaлoжителен ремонт. Жителите на града и региона могат да се възползват от изключително специални търговски условия за Ford, Volvo и Land Rover, чувствително превъзхождащи обичайните промоционални оферти, със срок на валидност до 15 юли т.г.

Най-новата инвестиция на Мото-Пфое е поредната крачка от последователната корпоративна политика, насочена към интереса, професионалното обслужване и удобството на клиентите. Тези от тях, които живеят в Бургас и региона, могат да разчитат на най-модерни решения за своята мобилност. Собствениците на автомобили Ford, Volvo и Land Rover имат бърз и лесен достъп до всички услуги в портфолиото на Мото-Пфое: продажба на леки и лекотоварни автомобили – нови и употребявани, бърза доставка на резервни части, качествено сервизно обслужване, застрахователни услуги и пакети, вкл. оценка и ликвидация на щети на място, оцека на автомобила и обратно изкупуване, рент а кар, дългосрочни наеми и фулсървиз. Инвестицията на Мото-Пфое е принос за по-качественото обслужване от страна на автомобилния бранш в Бургас въобще и създаде нови работни места.

„Отдавна имахме желание да създадем наш нов, по-голям и толкова модерен дом в Бургас. Запълненият капацитет на досегашното ни дилърство на бул. „Стефан Стамболов”, анализът на потребителските мнения и препоръки, стремежът ни да обслужваме бързо и качествено клиентите си доведоха до решението да предприемем спешни мерки за намиране на подходящ терен и осъществяване на най-модерния проект във фирмената ни история досега. Времената са тежки и сложни за всички ни и инвестициите са рядкост. Новият търговско-сервизен комплекс на Мото-Пфое в Бургас обаче е абсолютна необходимост за клиентите ни. Затова положихме всички усилия да им предоставим най-доброто, в най-кратък срок. Те го заслужават, още повече, че населяват най-добрия град за живеене в България”, сподели Филип Пфое, собственик на Мото-Пфое.


ЦИФРИ И ФАКТИ ЗА НОВИЯ КОМПЛЕКС

Местонахождение: 5-и км на главния път Бургас – София
Възложител: ”Мото-Пфое” ЕООД
Проектант: ”Дейзи – ММ” ЕООД, „Мото“ ООД
Парцел: 15 000 м2

Сграда на 2 етажа:
• Застроена площ: 4014 м2
• Разгърната застроена площ: 5056 м2

Проектиране и строителство:
Сградата е изградена от стоманена конструкция. Шоурумът е богато остъклен с окачена фасада, а плътните части са облечени в композитни плоскости. Автосервизът се състои от халета, изпълнени със сандвич-панели.

Автосалон:
Общ автосалон с обособена част за всяка от представляваните марки – Ford, Volvo и Land Rover. Високотехнологично оборудване, изцяло съобразно с последните световни стандарти на производителите.

Автосервиз:
• Директна приемна и възможност за бърза диагностика на ходовата част и окачването на автомобилите
• Пункт за ГТП (в експлоатация от 1 юли)
• Хале за извършване на механични ремонти, оборудвано с най-модерни съоръжения и апаратура за ремонт и диагностика на леки и лекотоварни автомобили Ford, Volvo и Land Rover
• Хале за извършване на каросерийни ремонти, оборудвано с най-модерната бояджийна камера в България и с тенекеджийно отделение
• Автомивка

Допълнителни услуги и удобства за клиентите:
• Застрахователен брокер с предложения на продукти и пакети от всички водещи застрахователни компании в страната, вкл. с ресурс за оглед и ликвидация на щети на място в комплекса
• Обособен отдел за продажба, оценка и замяна на употребявани автомобили
• Рент а кар, дългосрочни наеми и фул сървиз на автомобили
• Кафетерия, паркинг за клиенти, паркови среди за отдих

ЗА МОТО-ПФОЕ БУРГАС
Бургаското дилърство на Мото-Пфое е едно от първите в 22-годишната фирмена история и сред най-дълголетните автомобилни представителства на територията на града. Първата поява на Мото-Пфое в Бургас е през юни 1992 г., с продажба и сервизиране на автомобили Ford. Компанията е местила досега два пъти адреса си в града – от бул. „Христо Ботев” на бул. „Стефан Стамболов” и сега на 5-ти км на главен път Бургас – София. От 2002 г. насам Мото-Пфое предлага в Бургас Volvo, а от 2004 г. – и Land Rover.


За FORD TRANSIT COURIER
С новия Transit Courier Ford за първи път навлиза в сегмента на компактните ванове. Базиран на глобалната платформа на Ford за автомобили от В-сегмента, Transit Courier осигурява водещ в класа товарен обем от 2.3 м3, дължина от 4.16 м и максимална товароносимост от 660 кг. Transit Courier се предлага с високоефективни дизелови и бензинови двигатели, с най-добрата в класа икономичност и с автоматична Start-Stop система за всички версии.

Купето осигурява идеалната среда за мобилен офис, с множество места за съхранение. В средата на инструменталния панел е обособено място за съхранение, свързване и зареждане на мобилни телефони и навигация.


За FORD TRANSIT CONNECT

Международният ван на 2014 г. е наличен във версии с къса и дълга база. Transit Connect предлага просторна и практична товарна част с обем до 3.7 м3 и максимална товароносимост до 1000 кг. Голямото товарно пространство позволява безопасното превозване на дълги товари до 3.4 м. Transit Connect предлага подобрен разход до 30% спрямо предишния модел, както и намалени експлоатационни разходи посредством минимизирани разходи за поддръжка и ремонт и увеличени сервизни интервали.

За разлика от много негови конкуренти, тествани като леки автомобили, изцяло новият Transit Connect е подложен на най-тежките изпитания и стандарти за издръжливост на Ford за лекотоварни автомобили, и покрива милиони км тежки тестове в лаборатории, на писти и като служебен автомобил.


За FORD TRANSIT
Най-големият представител на лекотоварната гама на Ford е новият 2-тонен Transit. Той внася нови нива на товароносимост и гъвкавост в сегмента с разнообразната си гама от каросерии – ван, двойна кабина, комби, комби ван, бус, шаси кабина. Налични са три различни дължини и две височини на покрива с множество различни варианти на товарен обем до 4.7 тона. В сравнение с предишния Transit, Ford е увеличил товарния обем с около 10% модел за модел, а най-голямото Jumbo вече побира до 15.1 м3 товар.

Изцяло новият Transit изисква минимални разходи за поддръжка, ремонт и застраховка. 2.2-литровият дизелов Duratorq TDCi двигател е със 100, 125 и 155 к.с. и стандартна 6-степенна механична трансмисия. Предлагат се версии с предно, задно и задвижване на всички колела.

назад към всички