• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Моto-Pfohe и Ford на Aniventure Comic Con 2023

За трета година Moto-Pfohe и Ford се включиха във фестивала за традиционна и модерна японска култура - Aniventure Comic Con. Той се проведе на 8ми и 9ти юли в Интер Експо Център, София, където Ford показа два от най-атриктивните си автомобилa – изцяло електрическия Ford Mustang Mach-E и компактния и стилен Ford Puma.


Фестивалът Aniventure Comic Con  e изключително популярен сред младото поколение и многобройните фенове на новата вълна в съвременните алтернативни изкуства – стрийт арт, комикси, косплей, също така настолни и компютърни игри, влогърство, изкуство в социалните мрежи и т.н. Aniventure е събитие с 13 годишна история, започнало като малко събиране на феновете от цялата страна и прераснало в голям и разнообразен фестивал.


Тази година посетителите имаха възможността да разгледат автомобилите на Ford отблизо, както и да направят свой собствен дизайн с помощта на специално изработени за тази цел стикери. За да бъде още по-атрактивно и интерактивно, участниците можеха да качват снимка на дизайните си в Instagram и така участваха в томбола с награда ваучер за 200лв. от Ozone.bg.
 
Фестивалната програма на Moto-Pfohe и Ford беше високо оценена от хиляди фенове на автомобилите и модерната поп култура. Техните снимки могат да се видят на страниците на марката ни в Instagram.

назад към всички