• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Мото-Пфое стартира уникална програма „Оборотен автомобил”

Всеки, закупил Ford Transit или Ford Connect в рамките на акцията, ще може да ползва заместващ автомобил при определени условия
... Април 2008, София . Мото-Пфое ЕООД стартира уникална програма «Оборотен автомобил». Акцията ще обхване цялата страна и ще продължи до 30 юли 2008 г.
Всеки клиент на компанията, закупил Ford Transit или Ford Connect в рамките на програмата, ще може да ползва заместващ автомобил в случай че колата му е приета за ремонт за повече от 2 работни дни. През периода на ремонта собственикът получава оборотен, или т.нар. заместващ автомобил от сходен клас, който ще може да ползва безплатно до цялостния ремонт на колата му.

«Целта, която си поставяме със стартирането на тази програма, е да помогнем на собствениците на лекотоварни автомобили да решат основен проблем в техния бизнес, а именно – забавяне или прекъсване на работата заради ремонт на колата им. Сега, благодарение на услугата «Оборотен автомобил», на клиентите ни няма да им се налага да прекъсват работата си и да търпят загуби заради ремонта на автомобила им», заяви ...., управител на Мото-Пфое ЕООД по време на пресконференция по повод представянето на програмата.

След закупуване на участващите в акцията автомобили клиентите ще могат да се възползват от услугата в рамките на гаранционния период на автомобила (2 години) или при пробег от 100 000 км.

За ползва нето на услугата е необходимо автомобилът да е закупен от оторизиран дилър на Мото-Пфое в страната, да е приет за извършването на механичен ремонт, както и да са спазени гаранционните условия. Заместващият автомобил няма право да напуска територията на България и трябва да се върне до 5 работни часа след извествяване, че колата на клиента е вече ремонтирана. В програмата не участват специализирани автомобили като хладилни коли, автомобили за дограма и т.н.

назад към всички