• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Мото-Пфое стартира изграждането на два нови и модерни комплекса в София

София, 03 април 2017 г. – Днес започна строителството на два нови търговско-сервизни комплекса на Мото-Пфое. Първата копка извършиха лично собственикът на компанията – Филип Пфое, управителите Атанас Фурнаджиев и Димо Николов и кметът на столичния район Кремиковци, Ивайло Панев. На събитието присъстваха Евгени Крусев,  зам.-кмет на Столична община, направление „Транспорт и транспортни комуникации”, представители от администрацията на Столична община и на район Кремиковци, журналисти, партньори и членове на мениджърския екип на фирмата. Новите дилърства на Volvo и Jaguar Land Rover ще се намират на изключително ключов транспортен възел, в непосредствена близост до "детелината“ на Ботевградско шосе, където Северната скоростна тангента се влива в Околовръстен път в посока ж.к. Младост.

Най-новата инвестиция на Мото-Пфое е пореден факт от последователната фирмена политика, ориентирана към интереса и практическата полза за клиентите. След по-малко от година Мото-Пфое ще предлага в двете нови дилърства пълна гама услуги, гарантираща мобилността на клиентите на Volvo, Jaguar и Land Rover: Продажба на нови автомобили, продажба на употребявани автомобили от тези марки, бързо и качествено следпродажбено обслужване, резервни части, консумативи и аксесоари, застрахователни услуги, оценка, изкупуване и абонамент, гъвкави финансови пакети за всяко клиентско предизвикателство.

„Отдавна обмисляме строеж на наши представителства на 3-та локация в София, след комплексите ни в Люлин и Младост. Преди две години закупихме този терен с обща площ 53 декара. Днес тук ние стартираме нашия най-нов, високотехнологичен и модерен проект в България. Новите две дилърства на премиум марките в портфолиото ни – Volvo, Jaguar, Land Rover – ще са най-красивите, функционални, модерни и луксозни комплекси, които сме изграждали досега. Взехме едно наистина добро решение с тази инвестиция, с която ще отговорим напълно и дори ще надскочим клиентските очаквания, а това ще ни гарантира ръст в автомобилния премиум сегмент и повишаване на клиентското задоволство от работата ни. Правим най-доброто за своите клиенти, защото те го заслужават”, сподели Филип Пфое, собственик на Мото-Пфое.

 

Новото премиум дилърство на Volvo

Първият автомобил Volvo поема по своя път именно през месец април 1927.  90-те години успех на Volvo Мото-Пфое отбелязва с изграждането на първия ексклузивен и модерен Volvo комплекс в България. Дилърството ще има разгърната застроена площ 2800 м2, шоурум 670 м2, сервиз и резервни части на площ от около 1000 м2 Прилежащите площи в проекта включват паркинг за клиенти, зона за продажба на втора употреба автомобили, зони обслужващи клиенти – рецепция, релакс кът, кафетерия. Автосалонът на Volvo ще бъде изграден изцяло по последните стандарти, наречени Volvo Retail Experience.

Грийнфилд комплексът ще гарантира премиум усещане, благодарение на характерния изчистен шведски дизайн, излъчващ уют и топлина, които могат да накарат всеки клиент да се почувства като у дома си. Мащабната инвестиция и изпълнението на комплекса ще затвърдят имиджа на Volvo, като марка, която проектира автомобилите си с мисъл за човека. Модерното дилърство ще е огледало на бъдещето на Volvo – оборудвано със супер мощни зарядни станции, готови за изцяло електрическите модели на марката. Проектирано е с капацитет да обслужва непрекъснато увеличаващия се брой клиенти на Volvo и ще предоставя най-добрата инфраструктура за техните нужди и високи изисквания. Това ще е може би най-добрият комплекс на Volvo в югоизточна Европа. Ще отвори врати в началото на 2018 г.

 

Ексклузивният комплекс Jaguar Land Rover

Новият дом на Jaguar Land Rover в София ще е с разгърната застроена площ от общо 6000 м2, шоурум около 1000 м2, сервиз и резервни части на площ от 1400 м2. Автосалонът ще отговаря на последните стандарти на фирмата производител, т.нар. ARCH концепция. Клиентите на марките Jaguar и Land Rover ще се радват на изключителен лукс. Изпълнение от най-високо качество и свръхмодерни технологии и ще са видими навсякъде в комплекса.

Модерното дилърство ще предлага на клиентите на Jaguar и Land Rover множество нови услуги, вкл. специалната програма на JLR за селектирани употребявани автомобили, наречена Approved. Известно е, че първият електрически Jaguar ще има своята премиера през 2018 г. – пионерска, но и гигантска стъпка в тази толкова нова и вълнуваща територия. Дилърството Jaguar и Land Rover е проектирано да отговори на предизвикателствата от бъдещето на автомобилната индустрия – електрически автомобили и автономно шофиране. Новият комплекс ще бъде един от най-модерните в Източна Европа и ще е еталон за красивия и неподражаем британски дизайн и стил от най-висока класа;

И двата нови премиум комплекса на Мото-Пфое – Volvo и Jaguar Land Rover – ще са готови да посрещнат своите клиенти в началото на 2018 г.

 

 

 

 

СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО И ИЗОБРАЖЕНИЯ НА БЪДЕЩИЯ КОМПЛЕКС

 

 

назад към всички