• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Мото-Пфое с нов търговско-сервизен комплекс във Велико Търново

Велико Търново вече е с нов продажбено-сервизен комплекс на Мото-Пфое. Така общият брой на салоните на компанията в страната достигна седемнадесет.

Домакини на официалното откриване бяха кметът на град Велико Търново Румен Рашев, собствениците на Мото-Пфое - Карл-Хайнц и Филип Пфое, управителите на компанията – Димо Николов и Атанас Фурнаджиев и сем. Даскалови, управители на фирма „Даскалови-57” ЕООД, официален представител на Мото-Пфое за град Велико Търново и региона.

„Това е един от най-красивите ни комплекси в страната”, заяви Карл-Хайнц Пфое по време на събитието. „Вярвам, че всеки, който посети салона, ще остане изключително доволен и със сигурност ще „почувства разликата”, допълни още той.

Инвеститор е официалният дилър на Мото-Пфое за град Велико Търново - „Даскалови – 57” ЕООД, като размерът на направената инвестиция е на стойност 2,5 млн лв.

Най-новият продажбено-сервизен комплекс на компанията със синия овал е проектиран по последните стандарти на Ford за външно и вътрешно брандиране. Той е етап от последователната фирмена политика, ориентирана към интереса и практическата полза за потребителите. Комплексът е с площ от 7 500 кв. м., разположен е на 2 етажа, като за клиентите и гостите му са осигурени общо 40 паркоместа. За изложбените автомобили в шоурума са предвидени 10 места, а до края на годината предстои и обособяването на Транзит център за всички модели от лекотоварната гама на Ford.

назад към всички