• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Мото-Пфое с нов модерен комплекс в Бургас

Всички услуги, предлагани от компанията, ще са достъпни за клиентите

на Ford, Volvo и Land Rover от Бургас и региона в уютна обстановка

Бургас, 16 май 2013 г. – Днес в Бургас – най-добрия за живеене град в България за 2012 г. –започна строителството на нов търговско-сервизен комплекс на Мото-Пфое. Първата копка извърши лично собственикът – г-н Филип Пфое, в присъствието на зам. кмета Красимир Стойчев, видни гости, клиенти, представители на медиите и членове на мениджърския екип на фирмата.

Най-новата инвестиция на Мото-Пфое е пореден факт от последователната фирмена политика, ориентирана към интереса и практическата полза за клиентите. Само след няколко месеца, тези от тях, които живеят в Бургас и региона, ще получат най-модерни решения за своята мобилност. Собствениците на автомобили Ford, Volvo и Land Rover ще получават всички услуги от портфолиото на Мото-Пфое в един модерен и обширен комплекс: продажба на леки и лекотоварни автомобили – нови и употребявани, доставка на резервни части, бързо и качествено сервизно обслужване на автомобили, застрахователни услуги и пакети, обратно изкупуване, рент а кар и дългосрочни наеми. Инвестицията в новото дилърство на Мото-Пфое ще допринесе за по-качествено обслужване сред автомобилния бранш в Бургас, както и ще създаде много нови работни места.

„Нов, голям и модерен дом в Бургас е наше отдавнашно желание. Запълненият капацитет на сегашното ни дилърство на бул. „Стефан Стамболов”, анализът на клиентските мнения и препоръки, стремежът ни да обслужваме бързо и качествено клиентите си доведоха до решението да предприемем спешно мерки за намиране на подходящ терен и изпълнител на най-модерния проект, който сме одобрявали досега във фирмената ни история. Времената са тежки и сложни за всички ни и инвестициите са рядкост. Новият търговско-сервизен комплекс на Мото-Пфое в Бургас, обаче, е абсолютна необходимост за клиентите ни. Затова ще положим всички усилия да им предоставим най-доброто, в най-бърз срок. Те го заслужават”, споделя Филип Пфое, собственик на Мото-Пфое.

Приоритетната необходимост от предоставяне на качествено нова фирмена база в Бургас ще съсредоточи оттук нататък усилията на екипа на Мото-Пфое към откриване на новия търговско-сервизен комплекс още в началото на следващата 2014 година.

ЦИФРИ И ФАКТИ

Местонахождение: 7-ми км на главния път Бургас – София

Възложител: ”Мото-Пфое” ЕООД

Проектант: ”Дейзи – ММ” ЕООД

Първа копка: 16 май 2013 г.

Пусков срок: май 2014 г.

Парцел: 19 735 м2

Сграда на 2 етажа:

· Застроена площ: 3103 м2

· Разгърната застроена площ: 4236 м2

Проектиране и строителство:

Сградата е изградена от монтажна стоманобетонна конструкция, която позволява разширяването й с разрастване на бизнеса в Бургас и региона

Автосалон:

Автосалон с обособена част за всяка от представляваните марки – Ford, Volvo и Land Rover.

Автосервиз:

· Директна приемна и възможност за бърза диагностика на ходовата част и окачването на автомобилите

· Хале за извършване на механични ремонти, оборудвано с най-модерни съоръжения и апаратура за ремонт и диагностика на леки и лекотоварни автомобили Ford, Volvo и Land Rover

· Хале, оборудвано за извършване на каросерийни ремонти (бояджийно и тенекеджийно)

Допълнителни услуги и удобства за клиентите:

· Застрахователен брокер

· Обособен център за продажба на употребявани автомобили

· Рент а кар и дългосрочни наеми на автомобили

· Кафетерия, паркинги за клиенти, паркови среди за отдих

ЗА МОТО-ПФОЕ БУРГАС

Бургаското дилърство на Мото-Пфое е едно от първите в 22-годишната фирмена история и сред най-дълголетните автомобилни представителства на територията на града. Първата поява на Мото-Пфое в Бургас е през юни 1992 г., с продажба и сервизиране на автомобили Ford. Компанията е местила досега два пъти адреса си в града – на бул. „Христо Ботев” и на бул. „Стефан Стамболов”. От 2002 г. насам Мото-Пфое предлага в Бургас и Volvo, а от 2004 г. – Land Rover.

назад към всички