• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Мото-Пфое подкрепя Археологическата експедиция на проф. Николай Овчаров

Мото-Пфое подкрепя Археологическата експедиция на проф. Николай Овчаров в мащабните проучвания на грандиозния Перперикон, който се превърна в ново световно чудо.

Мото-Пфое подкрепя активно българското общество, допринасяйки за опазването на културното, историческо и природно богатство. За 32 години съществуване, Мото-Пфое е помогнало с над 3 милиона лева за български институции, програми за опазване на природата, насърчаване развитието на културата, стимулиране на образованието на деца в неравностойно положение и много други.

Днес в България няма човек, който да не е чувал за скалния град Перперикон в Източните Родопи, благодарение на усилията на проф. Николай Овчаров и екипа му. Щастливи сме, че за 18-та поредна година заставаме зад мащабните археологически разкопки и сме благодарни, че българският Индиана Джоунс се доверява на автомобилите на Ford.

Някога скрит в непристъпната гора, четвърт век след началото на мащабното разкриване на скалния град, днес той е един от основните локомотиви за развитието на културно-историческия туризъм у нас. Сега той представлява прекрасен парк с множество исторически забележителности, който годишно е посещаван от стотици хиляди туристи от цял свят.

Изпращаме проф. Овчаров в сигурните ръце на Ford Custom и очакваме с нетърпение следващите му открития!

назад към всички