• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

МОТО-ПФОЕ е партньор на федерацията по гребане

Официалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover и Range Rover за България – Мото-Пфое – традиционно подкрепя родния спорт. Една от водещите автомобилни компании у нас вече е сред партньорите и на Българската федерация по гребане, оглавявана от Светла Оцетова. Началото на бъдещото сътрудничество между БФ Гребане и Мото-Пфое се отбеляза с предаването на чисто нов пътнически микробус Ford Transit, придобит от страна на Федерацията при изключително преференциални условия.

Високото ниво на оборудване в автомобила е подбрано с изключителна прецизност и в полза на комфорта на българските гребци при продължителни пътувания. Резервоарът е с увеличена вместимост (103 литра) и спомага за изминаването на по-дълги разстояния с едно зареждане, а за удобство на водача са предвидени темпомат, кожен волан, електрически регулируеми и отопляеми странични огледала и предни електрически стъкла. Фаровете за мъгла и отопляемото челно стъкло осигуряват по-добра видимост, а тъмните тонирани стъкла и климатикът се грижат за комфорта на пътниците. За безопасността на пътуващите се грижат стандартните системи за сигурност ABS, ESP, а също и двете предни въздушни възглавници и системата за подпомагане потеглянето по стръмен наклон. 9-местният бус е оборудван с доказалия се 2.4-литров дизелов TDCi двигател със 140 к.с., осигуряващ достатъчно мощност, за да обслужва мобилността на федерацията. Повече пространство е осигурено чрез допълнително монтирания на покрива багажник и възможността за прикачане на ремарке.

Ford Transit от самата си поява през 1965 г. е синоним на висококачествени и надеждни пътнически и лекотоварни автомобили. Настоящият модел не само е носител на множество престижни награди, включително на приза „Международен ван на 2007 г.”, но е и изключително добре приет от клиентите. Неслучайно, години наред Ford Transit е лидер в своя пазарен сегмент – в България и в Европа. Моделът се отличава с голяма товароносимост, отзивчиви двигатели, бързо ускорение, удължен интервал на сервизиране, забележителна маневреност, прецизно поведение на пътя, комфорт при дълги пътувания и не на последно място – многообразие от модификации.

„Надяваме се абсолютният шампион сред множеството лекотоварни и пътнически автомобили – Ford Transit – да се превърне в талисман за върхови постижения на нашите отбори по гребане. Екипът на Мото-Пфое желае на българските гребци много успехи,” коментира Атанас Фурнаджиев, Управител на Мото-Пфое.

назад към всички