• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Металика на 25 юли

Невероятно е да стоиш отвисоко и да виждаш стадион „Васил Левски”, осветен от запалките на близо 45 000 фена. Да ги чуваш как пеят „Nothing else matters” и да знаеш, че си част от това. Изживяването определено си струва – момент, в който енергията и екзалтацията на многохилядната тълпа така те увличат, че наистина нищо друго няма значение. След 1999 г. това беше вторият концерт на Metallica в България. Все пак, подобна емоция у нас се случва може би за първи път. Затова и датата 25 юли ще се запомни от всички, които бяха на стадиона – от най-верните фенове до онези, дошли просто заради изживяването.

От внезапно изгасналите видеостени в самото начало до дъжда, завалял накрая – всеки един момент от концерта някак по своему допринасяше за цялостния заряд и емоция. А като добавим и самите изпълнения на Хетфийлд и компания, сред които „The Ecstasy of Gold”, “Creeping Death”, “For Whom The Bell Tolls”, “Master of Puppets”, “…And Justice For All” и финалното “Seek and Destroy”, шоуто с основание може да бъде признато за едно от най-големите, случвали се досега в България.

Казват, че о нова, което се е случило веднъж, може никога повече да не се случи . Но всичко, което се е случило два пъти , със сигурност ще се случи и трети път. Самите Metallica също казаха, че ще се върнат. Дано наистина скоро има и трета дата с техен концерт у нас.

назад към всички