• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Лятна почивка за Вашия лизинг

Всяко ново Volvo ви спестява първите три лизингови вноски

Лято е, време за отдих и почивка! Цяла година сте се трудили неуморно и сега заслужавате да се отдадете на пълен релакс. Настъпва моментът заедно със семейството и приятелите си да се отдадете на морето или планината. А защо удоволствието да не е пълно?

Потеглете към желаната от вас дестинация с нов, луксозен и висококачествен автомобил, без това да се отрази на предварително определения бюджет. Мото-Пфое ви предлага уникална оферта: Вземете още сега ново Volvo и получавате първите си три лизингови вноски подарък. Вече спокойно може да имате всичко, за което сте си мечтали. Лесно, бъро и удобно получавате стилно и сигурно, премиум возило на достъпна цена, при това без да нарушавате летния си финансов баланс. Така със сигурност почивката ви ще е още по-приятна.

В случай че желаете да се освободите от стария си автомобил, не е нужно да се притеснявате и за това. Мото-Пфое ще изкупи настоящата ви кола и тя може да послужи като авансова вноска за новата. В допълнение, компанията ще ви предложи 5 години гаранция за вашето ново Volvo и услугите Premium service и Door to door за територията на България.

С промоционалния лизингов план „Лятна ваканция“ на Volvo наистина е лесно. Доверете се на нов Volvo автомобил и на надежден партньор в лицето на Мото-Пфое и си спестете редица главоболия за години напред. Вие го заслужавате! Само за два дни можете да имате един от най-желаните представители от гамата на шведските луксозни авомобили, признати в цял свят като може би най-сигурните автомобили на планетата.

Лятната ваканция за вашия Volvo лизинг е в сила до 31 август. Вземете своето ново Volvo сега и потегляйте на път! Наслаждавайте се на мечтаното спокойствие в компанията на любимите си хора и разкошния си нов автомобил.

Програмата „Лятна ваканция” на Volvo се осъществява за първи път в България и е насочена към клиенти на премиум автомобили, които предпочитат да се радват на безгрижно лято без лизингови вноски. Тя е в сила за новозакупени автомобили от склад в периода 5 юли – 31 август, при условията на финансов лизинг от 3 до 5 години.

назад към всички