• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

LAND ROVER – ДОМАКИН НА БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИЗЛОЖБА

София, 10 септември, 2008 г.

Величествени планини, приказни пейзажи и уди­вителна природа – всичко това, събрано в едно име- „Красотата на България”. Точно това е и име­то на благотворителната изложба, открита на 10.09.2008г. в шоурума на Land Rover в столичния квартал Люлин, комплекс на Мото-Пфое. Тя е организирана от най-големия офроуд форум – „ OffRoad - Bulgaria . com ”, а показаните фотосите са направени от самите участници в него. Те разкриват уни­кални гледки и божествено красиви кътчета от нашата страна, до които участниците във фору­ма са усп e ли да се докоснат по време на своите пътувания. Не е случайно и мястото на изложба­та – автосалонът на едни от най-добрите всъдеходи в света, които могат да те отведат до места, на които никой друг не е стъпвал.

Изложбата не само представя едни от най-краси­вите места в България, но дава възможност на посетителите да станат съпричастни към една благородна кауза. Всеки желаещ има възмож­ност да закупи фотос, който му харесва или прос­то да дари средства, а събраната сума ще се използва за подпомагне на домовете за деца без родители в Белоградчик и Ново село. Контролът по събирането и използването на средствата, набрани от дарения и продажби на фотографии, се осъществява от Фондация „Движение на българс­ките майки”, гр. Видин.

За Land Rover и Мото-Пфое е удоволствие да бъдат част от тази благородна кауза, разкриваща една от най-красивите страни на нашата страна.

назад към всички