• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

КЛИЕНТИТЕ НА JAGUAR LAND ROVER СЕ ПОТАПЯТ ВЪВ ВИРТУАЛНИ АВТОМОБИЛИ

Най-големият автомобилен производител от Великобритания въвежда нов начин за покупка на автомобили в глобалната си мрежа – с използване на виртуална реалност, без да е необходимо клиентите да чакат най-новите пуснати на пазара автомобили да пристигнат в техния местен шоурум.

Водещите в света пакети Virtual Reality Experience на Jaguar Land Rover вече се предлагат от дилърите и потапят клиентите във всеки нов автомобил, лансиран от компанията.

Още преди автомобилите да са налични, търговците могат да свързват клиентите с виртуален тур, в който те могат да виждат и да си взаимодействат с модел с реални размери чрез очила за виртуална реалност. Благодарение на най-новите дигитални технологии, очилата ще отвеждат клиента на пътуване „под капака” с помощта на впечатляващи анимации, разкриващи технически аспекти и детайли, които правят автомобила специален.

Освен това, VR Experience дава възможност на клиента да разгледа интериора на автомобила в 360-градусов изглед от различни ъгли. Услугата е налична и във версия за таблет, ако клиентът иска да си припомни или да получи по-подробна информация, когато обсъжда в детайли различните опции с търговеца.

Анди Гос, Директор Продажби в групата Jaguar Land Rover, каза: „Макар че нашите автомобили вече са достатъчно вълнуващи, този нов начин на покупка на автомобил ще ангажира клиентите още повече с нашите иновативни възможности. VR Experience ще помогне също на търговците да разчупят леда с клиентите и да вложат още повече забавление в процеса на продажба на наши автомобили.“

Jaguar Land Rover пуска пакетите VR Experience в над 1 500 дилърства в 85 пазара, локализирани на 20 езика, като за България вече има такъв наличен в шоурума на Jaguar Land Rover в Мото-Пфое Люлин.

назад към всички