• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Класацията на най-добрите и качествени автомобили 2010

Ford вижда голям рекламен потенциал в наскоро излезлите тестове на J.D. Power за качеството на автомобилите. J.D. Power провежда независимо проучване сред собствениците на над 33 марки автомобили, произведени или внесени в САЩ. По време на проучването самите собственици изброяват проблемите, които срещат в своите возила.

Тазгодишните резултати изтрелват Ford на върхова позиция при най-качествените и надеждни автомобили, продавани в САЩ. Ford е единствената американска масова марка в челната петица. Този забележителен резултат ще спомогне да се разсее усещането, че моделите на Ford не са равностойни по качество с някои вносни марки автомобили. Бени Фоулър, вицепрезидент на Ford Motor Co, e убеден в маркетинговия успех, благодарение на оповестяваните данни от проучването на J.D. Power, защото „най-ефективно е автомобилите да говорят сами за себе си. Данните за високото качество на автомобилите ни са от независим източник и се разпространяват от уста на уста. Това бързо променя възприятието за марката”.

За най-добри и качествени автомобили в своя сегмент са определени – Ford Focus 2010 (компактен клас), Ford Mustang 2010 (спортен клас), Ford Taurus 2010 (луксозен клас).

Класация за най-качествени автомобили САЩ 2010 /източник J . D . Powers / :

Източник: Automotive News, юни 2010 - Jamie LaReau

назад към всички