• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

JAGUAR XF – различният автомобил

Вече на цени от 86 800 лв. с ДДС за 3.0 l V 6 DIESEL 211 к.с

Лукс, стил, изтънченост, спорт – думи, с които се сблъскваме все по-често в нашия непрекъсното развиващ се свят. А какво всъщност се крие зад тях? В света на автомобилите те намериха своето най-точно превъплащение в едно от най-вълнуващите произведения, създавани някога – Jaguar XF. Съчетавайки по уникален начин изящните форми на луксозен седан с динамиката на спортно купе, XF създаде напълно нов стил на шофиране, а именно “Sporting Luxury”. Може би точно за това моделът е определян като повратна точка не само в развитието на марката Jaguar, но и на целия автомобилен пазар.

Екстериорът на XF внушава визуална сила, вдъхновена от мощната решетка, динамичните контури на страничните прозорци и, разбира се, характерните за Jaguar “рамене”. В профил, XF следва кредото на Jaguar за плавни, непрекъснати линии. Стойката на автомобила придава на колата агресивен вид, създаващ усещане за скрита сила и енергия, а клиновидният профил на линията под прозорците кара седана да изглежда устремен напред, преди дори да е тръгнал. Агресивната предница дава външен израз на неудържимата мощ на XF.

Интериорът на модела е повече от впечатляващ - луксозен и футуристичен, той предлага изискана комбинация от дърво, кожа и алуминий, съчетани с най-новите, космически технологии за една неповторима атмосфера.При стартиране на пулсиращия като сърце Start/Stop бутон меко амбиентно осветление изпълва салона, а сензорната система Jaguar SenseTM позволява само с леко махване на ръката да се отвори жабката или да се пуснат светлините на горната конзола.

Ключовият елемент за истински спортния характер на модела е неговата трансмисия, която тук се контролира от уникалния Jaguar Drive SelectorTM. Той замества традиционния скоростен лост и допълва футуристичния облик на интериора. И за да бъде пътуването с Jaguar XF наистина вълнуващо и уникално, моделът предлага и аудиосистемата на “Bowers & Wilkins” – едно от най-реномираните имена в областта на аудиотехниката.

Въпреки революционните промени, XF остава верен на същността на това, което винаги е правело автомобилите на Jaguar велики. Той е нещо повече от зашеметяващо красив Jaguar. Всеки, който е имал удоволствието да седне зад волана му несъмнено знае, че той е едно напълно ново усещане, неизпитвано до сега в света на автомобилите. Комбинацията от най-съвременни технологии, иновативен дизайн и сензорни системи, превръща XF не просто в източник на незабравими емоции и вълнуващи изживявания, а в начин на живот.

назад към всички