• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Jaguar създаде нова лимитирана серия на F-TYPE - “British Edition”

От момента, в който беше представен пред публика, Jaguar F-TYPE получи всеобщо признание за своя великолепен, модерен британски дизайн, като в това число спечели и престижната награда „Най-добър автомобилен дизайн на годината в света”. Сега, Jaguar създаде един дори подобрен дизайн на модела – лимитираното издание „British Design”.
„F-TYPE е спорна кола, която стимулира сетивата. Създавайки лимитираното издание „British Design” имахме възможността леко да подобрим излъчването на F-TYPE, както на екстериора, така и на интериора”, сподели Иан Калъм, Директор по дизайна в Jaguar.
Базиран на F-TYPE S Coupe’ и Convertible, и притежаващ множество визуални подобрения и допълнително оборудване, „British Design” се предлага в специално избрана цветова палитра вдъхновена от цветовете на британския флаг – „Caldera red”, “Glacier white” и “Ultra blue”. Наличен е също и с “Ultimate black”.
Уникални за лимитираното издание „British Design” са също и 20-инчовите джанти “Cyclone” с цвят „Satin Dark Grey”. Джантите вървят в комбинация с гуми с размери 255/35/R20 и 295/30/R20 съответно за предницата и задницата.
“British Design” се предлага с премиум кожен салон, като шевовете могат да бъдат избрани измежду три опции – „Red”,”Ivory” или “Reims Blue”.
Инфотейнмънт системите на Jaguar – InControl Touch & InControl Touch Plus – се предлагат с подобрено аудио оборудване, разработено с общата работа с водещата британска марка „Meridian”. InControl Touch & InControl Touch Plus поддържат множество приложения, които осигуряват отлична свързаност по време на шофиране.
Благодарение на реаранжирането на някои ключови компоненти в задната част на автомобила, F-TYPE кабриолет се предлага с допълнителни 8 литра багажно място.
Лимитираното издание Jaguar F-TYPE British Design ще бъде налично във версиите купе и кабрио. Мощният автомобил се продава с бензиновия двигател Supercharged 3.0-litre V6 с 380к.с/460Nm.

назад към всички