• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Jaguar е автомобилен производител N1 на Великобритания

Това показва последното проучване за клиентско задоволство

на J.D. Power and Associates

Jaguar е автомобилен производител N1 на Великобритания според последното проучване на американската изследователска агенция J.D. Power and Associates, публикувано в последното издания на списание What Car? Изследването е проведено между 18 000 собственици на нови автомобили, след 2 г. употреба. Водачите са оценили по достойнство всеки един аспект – от пътно поведение до дизайн, комфорт, надеждност, икономичност, клиентско задоволство и афтърсейлс обслужване. Според експерти, това е единственото по рода си толкова подробно проучване, като брандът Jaguar е недостижим на върха, след като се изкачва с две места нагоре, спрямо последната анкета от 2011 г. След обобщаване на резултатите става ясно още, че Jaguar бележи сериозно израстване и по отношение на новите си модели. XF печели сребърните медали, като се придвижва напред с цели 15 позиции.

Главният редактор на What Car? Час Халет признава, че това е грандиозен успех за британската „котка“. Според него, резултатите още веднъж затвърждават високото клиентско задоволство, което отчитат всички нови собственици на Jaguar, като брандът постепенно се превръща в ключов играч в премиум сегмента във всички икономически развити държави.

Глобалният бранд директор на Jaguar Адриан Халмарк бе изключително щастлив при получаване на наградите. Той изрази задоволството си, че клиентите наистина отчитат високото качество и иновативните технологии, заложени във всеки един нов автомобил на марката, като уверява, че за в бъдеще служителите на компанията ще работят още по-усърдно, за да затвърдят и задържат лидерската си позиция. Грант МакФерсон, директор на завода в Кесъл Бромуич, също потвърди думите на Халмарк, като добави, че това признание е и за всички доставчици, които отлично осъзнават, че качеството е заложено в сърцето и душата на Jaguar. Той загатва, че поредният жесток удар по конкуренцията тепърва предстои. Началото ще бъде поставено с новия F-type.

назад към всички