• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Изцяло нови, самостоятелни автосалони на Ford, Volvo и Jaguar Land Rover във Варна

Варна, 30 октомври 2018 г. – Днес новият прогресивен автомобилен комплекс на Мото-Пфое отвори врати за клиентите в морската столица и региона. Модерен, функционален и луксозен, това е ексклузивен център за мобилност, с изцяло самостоятелни шоуруми за FORD, VOLVO и JAGUAR LAND ROVER,  изградени според най-актуалните стандарти на производителите. Специално за церемонията пристигнаха г-н Томохиро Йонеяма, Генерален Мениджър бизнес направление „Автомобилни и строителни системи” в Сумитомо Корпорация Европа, г-н Чаба Лакатош, Регионален мениджър на Volvo за Централна и Източна Европа и Африка и господата Атанас Фурнаджиев, Димо Николов и Масухиро Ояма, управители на Мото-Пфое Груп. В официалната пресконференция участие взе и г-н Атанас Стоилов, кмет на Община Аксаково, на чиято административна територия се намира автомобилният център срещу Летище Варна.

През настоящата  година Мото-Пфое стартира мащабен инвестиционен проект в мрежата си от търговско-сервизни комплекси в страната, който ще приключи през 2021 г. Първият изцяло обновен фирмен комплекс по тази програма, отговарящ в пълна степен на високотехнологичните стандарти на JAGUAR, LAND ROVER, VOLVO и FORD, е този във Варна. Новият представителен център на компанията в морската столица на България въплъщава духа и философията на автомобилните марки в портфолиото на Мото-Пфое.

ARCH-концепцията на JAGUAR LAND ROVER цели да постави собствениците на британските марки в центъра на вниманието и в сърцето на бизнеса – с функционалност, удобство и лукс, заради които те избират автомобилите си. Ексклузивността е въплътена и в най-дребния детайл на всеки ARCH комплекс на Jaguar Land Rover по света, сега и в специализирания шоурум във Варна.

Автосалонът на VOLVO представя по забележителен и модерен начин великолепните продукти на шведския производител. Архитектурният дизайн и изборът на материали и повърхности допринасят за създаването на изискано пространство, в което е въплътена вдъхновената от шведската култура философия VRE. Минималистичният, изчистен и семпъл стил вдъхновява ценителите с уютната атмосфера на топла скандинавска къща. 

Mодерният, отличителен дизайн и иновативните технологии, влагани в един от най-динамично развиващите се напоследък масови автомобилни брандове, FORD, повлиява и естетиката в новия шоурум на марката във Варна, съобразен с внедряващия се отскоро по света стандарт FORD STORE. 

За почти всички елементи в новия комплекс на Мото-Пфое във Варна са използвани доставчици, утвърдени от производителите на глобално ниво – от рекламните и указателни табели и пилони, през настилките, мебелите и дори видео екраните. Вложените огромни средства се аргументират с убедеността на компанията, че тази брандова идентичност ще допринесе за още по-голяма лоялност на ценителите на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover в града и региона.

И още една добра новина за клиентите – до края на месец ноември, по случай откриването на комплекса във Варна, Мото-Пфое предлага изключителни преференции за покупка и обслужване, вариращи за четирите бранда в портфолиото. Пълна информация може да се получи от търговските консултанти в изцяло обновения комплекс на компанията срещу Летище Варна.

През 2019-та година инвестиционният размах на компанията продължава с нов дом на Volvo в София и самостоятелни центрове на Volvo и Jaguar Land Rover в Пловдив. Масовата марка в портфолиото на компанията, Ford, също ще преобрази представянето си пред клиентите. Мото-Пфое разгръща своята мащабна инвестиционна политика, по която първият изцяло обновен търовско-сервизен комплекс е този във Варна, вече като част от глобалната SUMITOMO CORPORATION, една от най-големите японски финансово-търговски корпорации, със 100-годишна история, 900 собствени компании и над 75 ооо служители по целия свят, включително тези в България. Сумитомо развива своя дейност и има интереси в изключително разнообразни сфери – от природни ресурси, енергетика и транспорт, вкл. автомобили, до продажбата на всякакви стоки към крайни клиенти.

назад към всички