• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

ИКАР 2019 ЗА ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС КЪМ ТЕАТРАЛНОТО ИЗКУСТВО ЗА СТЕФАН ЦАНЕВ С ПОДКРЕПАТА НА МОТО-ПФОЕ

Изключителният поет, драматург и писател Стефан Цанев получи стауетката от Масухиро Ояма. Управителят на Мото-Пфое се обърна към него и към публиката в залата с думите: „Много съм впечатлен от нашето трайно, 19-годишно партньорство със Съюза на артистите в България и благодаря за тази чест. Господин Цанев, моля, приемете моето и на колегите ми в Мото-Пфое уважение за Вашия талант и високата оценка на публиката в България!”. 

За деветнадесети пореден път Мото-Пфое осигури и автомобилите, които съпроводиха номинираните до церемонията. На международния ден на театъра, 27 март, изцяло новият Ford Focus дебютира пред множеството, което очакваше родния театрален елит при Народния театър „Иван Вазов“ и червения килим на ИКАР-ите. Доайенът в SUV-семейството на Ford – Kuga, също се включи в почетния ескорт на най-добрите.

С надградено вътрешно пространство и качество на материалите и изработката, изцяло новият Focus има най-богатата гама от технологии в помощ на водача за безпрепятствено справяне с трафика, предлагани досега от Ford, като Адаптивен круиз контрол с функцията Stop & Go, Разпознаване на пътните знаци и Система за придържане на автомобила в средата на пътната лента. Това е и първият Ford в Европа с хедъп диспей. Наред с това, автомобилът впечатлява с изкусителен дизайн, усъвършенствана система за свързаност SYNC3, високи нива на безопасност и традиционното за всеки Ford удоволствие от управлението.

----

До момента носители на наградата ИКАР за цялостен принос, осигурен от Мото-Пфое, са били известни актьори и театрали, като Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Коста Цонев, Цветана Манева, проф. Стефан Данаилов, Наум Шопов, Леон Даниел, Крикор Азарян, Юлия Огнянова, проф. Румен Цонев, Тодор Колев, проф. Красимир Спасов, семейството артисти Виолета Бахчеванова и Васил Стойчев, Стефан Мавродиев, Никола Анастасов, Илка Зефирова, Руси Чанев и Васил Михайлов.

назад към всички