• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Художественото преобразяване на един автомобилен шедьовър

За пропусналите да видят изрисувания в жива сесия британски всъдеход Range Rover Evoque, предлагаме кратко „тайм лапс” видео от процеса на художественото му преобразяване. Арт-събитието се състоя при откриването на изложбата на бащата на кубизма – Пабло Пикасо – в София и срещна мощен интерес от страна на ценители, медии, клиенти и почитатели.

Видеото проследява художествения процес по създаването на своеобразната автомобилна арт-творба.

Шедьовърът на британското автомобилостроене Range Rover Evoque за пореден път демонстрира сливането на автомобилния дизайн с изкуството. Той бе уникално изрисуван с елементи от творби на Пабло Пикасо по време на любопитен художествен стрийт пърформанс, чийто свидетели станаха гости на Галерията за модерно изкуство при откриването на изложбата „В ателието с Pablo Picasso” в началото на лятото. Присъстващите се потопиха в магията на жива арт сесия, докато двама млади и талантливи художници изрисуваха автомобила Evoque пред очите им. В рамките на пет дни художественото произведение върху компактния всъдеход бе изложено и на пл. Народно събрание в столицата.

Видеото е продуцирано от Мото-Пфое и може да се открие още на You Tube канала на Range Rover Bulgaria и Land Rover Bulgaria.

назад към всички