• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Галактически интериор в новия Land Rover Discovery Sport

Официално представят модела на 03 септември

Land Rover загатна как ще изглежда интериора на един от най-дългоочакваните нови модели на марката – Discovery Sport. Новият 7 местен компактен премиум SUV автомобил ще бъде първият представител от новото поколение висококачествени офроудъри под знака на Discovery.
В кратък филм, разпространен от Land Rover, се разкриват интересни детайли относно разкошния интериор на автомобила. Той впечатлява с уникален по рода си лукс и изключително гъвкави и удобно конструирани седалки, които са първите по рода си в сегмента. Новият Discovery Sport изненадва приятно и с просторен панорамен покрив, който засилва усещането за уют и простор в купето.
Дизайн директорът на Land Rover – Гери МкГавърн, коментира пред журналисти, че в основата на философията на марката е удобството и това за пореден път се потвърждава от новия Discovery Sport, който изумява и с изключително голямо товарно пространство в багажното отделение.
Официално новият Discovery Sport ще бъде представен пред света на 03 септември 2014 г. Тогава ще бъде виртуалната премиера на един от „най-галактическите“ автомобили на нашето съвремие.

назад към всички