• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Ford и Мото-Пфое са спонсори на Каменица ФЕНкупа – престижния турнир по футбол за непрофесионалисти

Днес бе даден старт на десетото, юбилейно издание на най-големия турнир по футбол за аматьори в България – Каменица ФЕНкупа. Хотел „Хилтън“ в София посрещна политици, представители на местната власт, бизнеса, спорта и приятели на турнира. Сред официалните гости бяха Христо Стоичков, Димитър Пенев, председателят на БОК Стефка Костадинова и министър Свилен Нейков. Франц Бекенбауер поздрави присъстващите чрез специално видео обръщение и пожела успех на всички участници.

Тази година Ford и Мото-Пфое са основен партньор на турнира Каменица ФЕНкупа. Синият овал е традиционно обвързан с футбола – в България и Европа. Мото-Пфое е дългогодишен партньор на Българския футболен съюз, а Ford вече 20 години е горд спонсор на УЕФА Шампионска лига.

Като спонсор на Каменица ФЕНкупа Ford и Мото-Пфое ще отличат най-добрия играч на турнира. Наградата е едноседмична почивка в Банско с новото поколение Ford Focus с революционния EcoBoost двигател.

Феновете на Каменица ФЕНкупа по стадионите ще имат възможността първи да се докоснат и до новия Ford Focus с 1.0-литровия EcoBoost двигател. Това е най-модерният бензинов агрегат в света! Представител е на новата генерация мотори с намален работен обем, турбо и директно впръскване. Осигурява над 20% по-нисък разход на гориво (едва 4.8 л/100 км и 109 г/км СО2 емисии) в сравнение със своите конкуренти при повишена динамика и върхово удоволствие от шофирането! Феновете ще имат възможност да тестват автомобила и да присъстват на демонстрации на най-новите му технологии във всички градове, в които се играят полуфиналите и финала на турнира.

Един от всички, написали своето послание върху колата-талисман на турнира, може да спечели тест-драйв с нея за 1 месец. Подаръците не свършват дотук! Един от феновете на Каменица ФЕНкупа ще спечели голямата награда – посещение на мач от Шампионска лига! Щастливецът ще бъде избран чрез жребий между всички посетители на стадионите в 13-те града на турнира.

Ford и Мото-Пфое ще дадат възможност за спечелването на още множество награди от оригиналната УЕФА колекция – за феновете на Каменица ФЕНкупа по стадионите и чрез игри в социалните мрежи на страниците на Ford Bulgaria.

назад към всички