• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Ford Fiesta продължава да е най-продаваният компактен автомобил в Европа

Ford Fiesta убедително води в класа си и е най-продаваният малък автомобил в Европа през първото полугодие на 2012 г. Това показват данните на водещата световна агенция за автомобилни проучвания JATO Dynamics.*

Според JATO Dynamics 171 605 автомобила Ford Fiesta са продадени общо на Стария континент през първите 6 месеца на 2012 г., което е 7 787 броя повече от най-близкия конкурент. Fiesta е вторият най-продаван автомобил в Европа през полугодието и стабилно продължава да е най-продаваният автомобил в гамата на Ford.

Цели 4 години след премиерата ѝ през 2008 г. Fiesta продължава да печели нови клиенти за марката. Огромният интерес и доверието на потребителите в модела доказват изключителността на този малък автомобил. Отличителният дизайн и красотата на стила му, качеството на управление, икономичността му , превръщат притежаването и шофирането на Fiesta в истинско удоволствие.

# # #

*Данните на JATO Dynamics се базират на данните на JATO Consult, консултантската агенция на компанията. Данните са от 27 европейски страни. За повече информация, моля посетете www.jato.com.
назад към всички