• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

F-Pace ще е изцяло нов динамичен кросовър в гамата на Jaguar

Jaguar официално потвърди добавянето на изцяло нов модел към своята гама автомобили, наречен F-PACE, който ще бъде пуснат в продажби през 2016 г.
В тази връзка Ян Калъм, директор дизайн на Jaguar, заяви: „Получихме изключително положителни отзиви за концептуалния автомобил C-X17 миналата година, че просто трябваше да превърнем идеята в реалност. Моделът F-PACE, вдъхновен от F-TYPE, представлява съвършено премерен баланс на динамика, стил и практичност. Той предлага уникална комбинация от екстериорен дизайн, вдъхновен от спортните автомобили Jaguar, хармонично съчетан с изцяло практичен и просторен луксозен интериор. Моделът F-PACE е нашият семеен спортен автомобил“, с гордост изтъква Калъм.

Jaguar F-PACE съчетава водещо в класа си интериорно пространство и изключителна динамика на пътя с петместно удобство, за да достави един истински динамичен кросовър. Той събира в себе си всички отличителни характеристики на Jaguar: красив дизайн, прецизно управление, мека возия, луксозни интериорни тапицерии и свръхмодерна технология.
Анди Гос, директор Глобални продажби на Jaguar Land Rover, коментира в Детройт: „През 2015 г. ще отпразнуваме 80-годишнината на Jaguar. Стартирахме събитието с представянето на нашия първи динамичен кросовър, който считаме, че е съвършеният практичен спортен автомобил - автомобил, който надгражда основополагащите идеали на марката: елегантност, скорост и простор, за да се превърне в един от най-иновативните автомобили Jaguar, които сме разработвали някога. F-PACE сега започва своята конструкторска и развойна тестова програма преди да бъде пуснат в продажба през 2016.”
F-PACE ще се произвежда в Солихъл, Великобритания. Допълнителна информация за изцяло новия модел на Jaguar ще бъде разкрита по-късно тази година - #FPACE.

назад към всички