• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Единадесето юбилейно издание на Volvo World Golf Challenge България

Андон Тушев спечели голямата награда на Volvo World Golf Challenge България - пътуване в чужбина с VOLVO и AIRFRANCE. Той заслужи това право, след като зае първото място в дивизия А в единадесетото юбилейно издание на най-стария и престижен голф турнир в България – Volvo World Golf Challenge, който се проведе на 1-ви октомври, събота, в голф клуб “Пирин”.

80 голф участника, разделени в три дивизии според техния хендикап, взеха участие в състезанието. В А дивизия (хендикап 0-9) форматът бе индивидуален строук плей на 18 дупки, а в B дивизия (хендикап 10-19) и C дивизия (хендикап 20-28) играчите се състезаваха във формат индивидуален стейбълфорд.

При играчите с най-ниските хендикапи подгласник на победителя Андон Тушев (74 удара) стана Пламен Мицански със 75 удара, следван от Радослав Рашев със 76 удара. Най-много точки в дивизия В – 34, събра Иво Димитров. Второто място с 34 точки и по-висок хендикап, спечли Николай Кьосев, следван от Галин Ганчев с 33 точки.

Победител в дивизия С стана Илия Кирчев с 35 точки, втори е Румен Маневски с 32 точки, а трети, отново с 32 точки и с по-висок хендикап– Младен Шишков.

За най-добре представила се дама бе обявена Мариета Митева, която събра 31 стейбълфорд точки.

Победителите в дивизии В и С получиха ваучери за уикенд с новото Volvo S90.

Голямата награда бе връчена от Александър Костадинов, Търговски директор на Мото-Пфое, който благодари на всички участници и направи кратко изявление за целите на бранда Volvo.

На тържествената церемония бяха изтеглени и двама участници от турнира по голф, които получиха карти Flying Blue Elite Plus с преференциални условия за AIRFRANCE - KLM и партньорите им от

SKY TEAM.

 

 

Специално за участниците в турнира и гостите на организаторите от Мото-Пфое, Пирин Голф и Кънтри Клуб, дебютира Volvo V90. Всички от тях имаха и възможност да тестват богатата гама от автомобили Volvo.

назад към всички