• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Джон Флеминг е отличен с международна медийна награда в Москва

Джон Флеминг, Вицепрезидент на Ford Motor Company и Председател и Изпълнителен директор на Ford-Европа, получи наградата MаnBest 2009 от 15-членното международно жури на AutoBest. Церемонията се състоя в новия Ветошний арт център в Москва в присъствието на 150 гости, сред които лидери на мнение от руската и европейска автомобилна индустрия, видни политици и знаменитости.

AutoBest е независима международна организация, представляваща медии от развиващите се пазари в Европа. Журито се състои от 15 изявени автомобилни журналисти, представляващи мнението на над 300 милиона читатели. Ежегодно журито избира най-добрите в автомобилната индустрия в 9 категории. Наградата ManBest е за мениджъри от най-висок ранг, развили успешно бизнеса си в този район. В три от страните – Русия, Турция и Румъния – Ford осъществавя важна производствена дейност.

Г-н Флеминг бе отличен заради голямата си анагажираност към автомобилната индустрия в развиващите се държави. Журито на AutoBest коментира: „Като човек, успял да генерира печалба през 2008 г. и въпреки голямата криза през 2009 г. стабилизира финансовите показатели, г-н Флеминг представи продукти с огромно значение, базирани на революционен дизайн, приет добре на всички европейски пазари. Успехът на новата Fiesta е най-сигурното доказателство за това постижение.”

„Поласкан съм да съм тук с вас тази вечер и се чувствам много горд от наградата ManBest 2009. Това отличие е чест лично за мен и се гордея от името на целия екип на Ford-Европа,” каза Джон Флеминг.

назад към всички