• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

C-X16 – кралят от бъдещето

С новия си концепт Jaguar отново разтресе

силно трона на германците.

На 13 септември по време на автомобилното изложение във Франкфурт Jaguar представи официално своя най-нов концептуален модел C-X16.

Той е проектиран от същите инженери, създали последните хитови модели на марката – XJ, XF и XK. Със C-X16 дизайн директорът Ян Кълъм и екипът му показват бъдещата линия в развитието на „котката”, като поставят началото на изцяло нов клас спортни автомобили по отношение на дизайн, динамично поведение и иновативни технологии.

Според Кълъм новият концептуален модел носи изцяло духа на Jaguar. Той е красив, агресивен, с визия от бъдещето. В същото време C-X16 има потенциала да изненада, развълнува и въодушеви всеки, видял го на живо.

Глобалният бранд директор на Jaguar Адриан Халмарк със задоволство и гордост коментира най-новия модел на марката. Той споделя, че с нетърпение очаква изложението във Франкфурт, за да разкрие пред света бъдещето на британската „котка”. Концептът C-X16 е само част от амбициозните планове на компанията, която съвсем скоро ще ни покаже автомобили, за които до скоро само сме мечтали.

Вижте първото видео с C - X 16 тук: http://concept.jaguar.com/

назад към всички