• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Берлин Парк Витоша

Планината винаги е привлекателно място за почивка. Горската зеленина през пролетта и лятото, багрената пищност на есента и бялото спокойствие на зимата еднакво носят наслада на сетивата по време на релаксираща разходка и тонизират тялото и духа ви. В комбинация със спорт и с приятно общуване със семейството, или приятелите по време на дълъг уикенд, планината действа отморяващо и зареждащо.

Уверете се сами! Насладете се на уют и тишина в „Берлин Парк Витоша” – най-новия петзвезден хотелски комплекс, само на 20 минути от София.

Позволете си заслужена почивка, весел тим билдинг или незабравимо сватбено тържество в полите на Витоша. Посетете Боянската църква, Национално историческия музей или някои от множеството екопътеки, които ще Ви заредят с енергия и добро настроение след напрегнатото ежедневие. В края на деня разпуснете с чаша червено вино сред лукса и изисканата атмосфера на „Берлин Парк Витоша”. Възползвайте се от многообразните удобства и услуги, характерни за този петзвезден дворец, сред които изискан ресторант с лятна градина, стилен пиано-бар, луксозни СПА-център, масажна зона и саунапарк, напълно оборудвана фитнес зала, закрит басейн с озонирана вода, бюро за обмяна на валута, фризьорски и козметичен салон и много други. Прекарайте незабравима вечер в нощен клуб „Алиас” в стилна обстановка, предразполагаща към приятни изживявания и забавления с най-известните изпълнители на живо, които ще направят неповторим и незабравим Вашия престой в хотелски комплекс „Берлин Парк Витоша”.

При извънредно специални условия можете да наемете за цял месец най-луксозните жилища, собственост на КП „Имобилиен”. Изберете най-подходящия за Вас апартамент - на специални цени от 600 до 2400 евро за 30 дни.

Изживейте приказката „Берлин Парк Витоша”!

http://berlinparkvitosha.com/

назад към всички