• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Белведере Холидей Клуб – най-доброто място за почивка в планината! Само за 45 лв. на ден до 10 юли!

Мечтали ли сте поне за няколко дни да се откъснете от стреса на големия град и да си откраднете време, в което да се почувствате наистина щастливи и необременени? Отговорът е ясен. Всички имаме нужда да се събудим на красиво място, където нищо не ни липсва. Тогава се питаме възможно ли е да съществува такова райско убежище? Да, „Белведере Холидей Клуб” ни изненада приятно, предлагайки един луксозен начин на живот и възможност за почивка в най-добрия ски и голф курорт в Източна Европа.

В модерната зона на Банско, само на около 400 м. от кабинковия лифт и в непосредствена близост до новия шопинг мол “ Mall of Bansko ”, се намира затвореният комплекс “Белведере Холидей Клуб”. Красивата архитектура, осветените алеи и озеленяването печелят овациите ни. Пространството е решено по начин, който не ни лишава от удоволствието да се насладим на природни картини, съчетани деликатно с наличието на всякакви екстри, предназначени да задоволят и най-малкия ни каприз. Тук се намира модерно футболно игрище с внушителните размери от 40 X 60 метра, външен и вътрешен басейн със зона за възрастни и деца, джакузи, пуул-бар, игрална зала, отлично оборудван фитнес център, както и детски кът за малчуганите. Освен релаксиращи и разкрасителни процедури и масажи, СПА центърът разполага и с 2 солариума, 2 парни бани, 2 сауни и стаи за релакс.

Ресторантът на комплекса - „ Belvedere Classico ” е едно от най-изисканите места в курорта Банско. Тук ще намерите много богато и вкусно меню, отзивчив персонал и невероятна селекция на вина и напитки.

Барбекю зоната с басейн с жива риба е едно от най-приятните места в комплексa.

Естествено, един ваканционен комплекс не би могъл да спечели толкова положителни думи, ако не разполага и с подходящите луксозни апартаменти, в които нищо да не липсва. Тук те са именно такива.

Ваканционният комплекс предоставя и удоволствието от екстремното усещане от карането на АТВ през пресечен терен, конна езда, вело походи, пешеходни турове в планината, риболов и пикник, полет с мото делта планер над Банско и района. За всеки който желае да съчетае планината и с море, Кавала - Гърция е само на час път от Банско. „Белведере Холидей Клуб” организира еднодневни екскурзии до красивото гръцко крайбрежие. След един такъв емоционално наситен ден, няма нищо по-хубаво от това да се отпуснете в лоби бара на комплекса, който предлага и част с мека мебел.

Естествено луксозният „Белведере Холидей Клуб” предлага 24-часово обслужване по стаите и рецепция, 24-часова охрана, транспорт до кабинковия лифт, центъра на Банско и голф игрището на Pirin Golf Club , безжичен интернет в целия комплекс, рент-а-кар, подземни гаражи или казано накратко, тук наистина нищо не липсва. Единственото, което бихме могли да добавим е желанието ви да се презаредите с положителни емоции и незабравими изживявания.

До 10 юли т.г. нощувка на човек струва само 45 лева!

За повече информация потърсете www.belvedereholidayclub.com

назад към всички