Volvo

Започнахме да произвеждаме автомобили през 1927 г., защото вярвахме, че никой друг не ги прави достатъчно здрави или достатъчно безопасни за шведските пътища.

Започнахме да произвеждаме автомобили през 1927 г., защото вярвахме, че никой друг не ги прави достатъчно здрави или достатъчно безопасни за шведските пътища. Научете повече за нашите модели и основни етапи през годините.

От самото си началото Volvo Cars е марка за хората. С грижа за света, в който живеем и хората около нас.

Завинаги. Ние искаме да ви осигурим свободата да се придвижвате по един устойчив и безопасен начин.

 

Отношение

С нови модели автомобили и атрактивни услуги, когато и където имате нужда, ние се стремим да направим живота ви по-малко сложен.

Устойчивост

За да защитим света, който споделяме, ние трябва да направим повече от това да електрифицираме автомобилите си. Ние се ангажираме да преосмислим устойчивостта в нашите операции, в нашите автомобили и в обществото.

Безопасност

Ние създаваме автомобили за хора, които се грижат за другите хора. Така че, когато става въпрос за безопасност, ние мислим точно толкова за вашето обкръжение, колкото и за вас и вашите пътници.

Ние сме амбициозни

Искаме да бъдем лидер в безопасността, устойчивостта, онлайн бизнеса и да поставим нов глобален стандарт за хората. Нашите амбиции в средата на десетилетието очертават ясен път за нас, докато се издигаме, за да посрещнем нашите – и тези на обществото – предизвикателства.

 


До 2030 г. имаме смелата амбиция да сме изцяло електрически бранд, а до 2040 г. климатично неутрална компания.