Ford

Като глобална компания за нас е важно да имаме критерии, според които да се самооценяваме и да ни оценяват. Наричаме ги "нашата визия", "нашата мисия", "нашите ценности".

Нашата визия: да се превърнем във водещата световна компания за автомобили и услуги.

Ние сме тук с една цел, да помогнем за изграждането на един по-добър свят, където всеки човек е свободен да се движи и да преследва мечтите си.
 

Нашата мисия: ние сме глобално семейство със славно наследство, отдадено на идеята да предоставяме отлични продукти и услуги.
 

Нашите ценности: правим най-доброто за служителите си, околната среда и обществото, но преди всичко – за клиентите си.

Ние вярваме в силата на създаването на свят с по-малко препятствия и ограничения, където хората имат свободата да градят по-добър живот и да преследват мечтите си.

Ние се стремим да свързваме хора по пътя и отвъд хоризонта — да откриваме възможности и да се наслаждаваме на тръпката, приключението и гордостта да се движим свободно.

От самото си създаване ние предоставихме на хората инструменти, които да им помогнат да вървят напред и нагоре. Въведохме иновации, за да разширим техните възможности. И ние работихме, за да спечелим доверието им всеки ден.

Ние почитаме нашето наследство, докато изграждаме бъдещето – един по-добър свят за бъдещите поколения. Защото когато всеки е свободен да се движи и свободен да мечтае, ние правим това, което правим най-добре: променяме света.