• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Горещи Оферти

Range Rover на 50

Range Rover на 50

По случай 50-годишния юбилей Мото-Пфое представя на Вашето внимание 50 автомобила от специална лимитирана серия. Кой е перфектният за Вас?

Разгледай предложението

Подробна информация

Първият луксозен SUV излиза на пазара на 17.06.1970г. и за пет десетилетия се превръща в част от семейството на най-желаните и способни премиум автомобили. Комбинацията от дизайнерски и инженерни иновации гарантира мястото на модела като еталон за всички луксозни SUV-та.

За 50 години Range Rover получава редица световни отличия и извършва множество впечатляващи подвизи. Този модел става първият SUV, който разполага с постоянна 4WD система още от своето излизане на пазара, а през 1989 г. става първият в света 4x4, оборудван с антиблокираща спирачна система (ABS). По-късно през 1992 г. автомобилът става пионер в оборудването с електронно управление на газта (ETC) и въздушно окачване с електронно управление - което гарантира, че динамичното усещане при шофиране е толкова добро както на пътя, така и извън него. През 2012 г. последното поколение Range Rover става първият в света SUV, който разполага с изцяло алуминиева лека конструкция, правейки модела по-лек и по-ефективен.

Преминал успешно през прословутата Дариенска празнина, луксозният всъдеход е и първият автомобил, който е показван някога в Лувъра в Париж и е печелил рали Париж-Дакар - два пъти. Нито един друг автомобил не съчетава по този начин нивата на лукс, комфорт и изисканост с офроуд способности и динамични характеристики на пътя като Range Rover.

По случай 50-годишния юбилей Мото-Пфое представя на Вашето внимание 50 автомобила от специална лимитирана серия. Не чакайте, а си подарете лукс, комфорт, несравними пътни характеристики и спираща дъха динамика още сега.

www.landrover.bg

Свържете се с наш дилър:

София – 02/4007 300   Варна – 052/ 680 200   Бургас – 056/ 807 137   Пловдив – 032/ 606 606

Още горещи оферти