• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Горещи Оферти

Новото Discovery Sport: Истински Land Rover

Новото Discovery Sport: Истински Land Rover

Убедете се сами. Елате и тествайте лично автомобила мечта в най-близкия шоурум на Land Rover.

Разгледай предложението

Подробна информация

Вече 71 години Land Rover продължава да създава автомобили с безкрайни офроуд възможности. SUV-машини, перфектно пригодени, както за сухопътни експедиции в пустини и джунгли, така и за спокойни семейни уикенд ваканции. За последните три десетилетия моделът Discovery изпъква над всички останали заради своята безкрайна проходимост, несравнима гъвкавост и модерни технологии от последно поколение.

Новото Discovery Sport е последното попълнение във величествената гама на Land Rover и поставя нови стандарти в компактния премиум SUV-сегмент с трансформиран и подобрен екстериорен дизайн и безупречен премиум интериор. Проектиран да съчетава изкусно градския живот с бягството сред природата, новото Discovery Sport надгражда устойчивия лукс и привлекателност на оригинала. Със своите 7 места „британецът“ предлага достатъчно място и комфорт дори за най-взискателните. Подбрани са и съвършените електрифицирани двигатели, включително мек хибрид с 48 волта, които помагат да се намалят емисиите и разхода на гориво.

Новото Discovery Sport е истински Land Rover във всяко отношение, комбинирайки сигурно управление на всякакъв терен с впечатляваща дълбочина на газене от 600 мм. Същевременно, стандартната Terrain Response 2 система автоматично разпознава повърхността, регулирайки въртящия момент до абсолютно съвършенство в зависимост от условията на шофиране. Но не ни вярвайте просто така! Убедете се сами. Елате и тествайте лично автомобила мечта в най-близкия шоурум на Land Rover.

Допълнителна информация