• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Горещи Оферти

Ford Courier Van. Един истински герой на труда

Ford Courier Van. Един истински герой на труда

Сега предлагаме автомобили на склад за точно 19 990 лева или от 221 лева на месец. Посочената цена е валидна до 30.09.2020 г. или до изчерпване на количествата. Важи за бизнес клиенти, които ползват данъчен кредит.

 

Разгледай предложението

Подробна информация

Трудолюбивият Ford Courier Van, с двигател 1.5 TDCi, 75 к.с., товарен обем 2,3 куб.м и товароносимост 600 кг, с удоволствие ще се втурне във всяко бизнес предизвикателство в града или извън него.

Надеждността и издръжливостта му са огромни, както е присъщо за всеки чистокръвен представител на лекотоварната фамилия Transit и в доказателство, гаранцията за автомобила се разпростира на 5 години или ¼ милион километра.

За удобството и сигурността не само на багажа, но и на шофьора, в оборудването на ограничената серия с много специална цена са включени:  климатик, странична товарна врата, дневни светлини, осветление в товарното отделение, ABS, стабилност при теглене, асистент при потегляне под наклон, протекция против преобръщане, асистент при внезапно спиране, контрол при поднасяне и много други!

Пъргав и стилен, Courier възнаграждава с водещи ергономия, пътно поведение и комфорт. Ниските експлоатационни разходи, оптималното му товарно пространство и екстремно ниският разход на гориво от 4.0 л/100 км го превръщат в най-бързо развиващия се ван на пазара. Системата Ford Easy Fuel спестява скъпоструващи ремонти, като предотвратява зареждането с погрешен тип гориво.

Ценовите условия -19 990 лева (или от 221 лв. на месец) - са валидни до 30.09.2020г. или до изчерпване на наличните количества автомобили на склад. Предлагаме и изкупуване на вашия стар автомобил, финансиране и пълен пакет услуги от Мото-Пфое. Преференциалните условия са с включена търговска отстъпка. Цените са без ДДС, за бизнес клиенти с възможност за данъчен кредит. Посоченaтa месечнa вноскa e изчисленa при условията на 5-годишен финансово обвързан лизинг с 30% авансова вноска и 15% остатъчна стойност. Изображенията са с илюстративна цел. За обвързано предложение можете да изберете конкретен автомобил на https://sale.ford.bg/ и да поискате подробнa оферта. Съветваме Ви във всички случаи да се обърнете към  наш търговски консултант.

Още горещи оферти