• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Политика за поверителност


Политика за поверителсност

 

MOTO-PFOHE зачита личната сфера на всеки, който посещава интернет страницата. Всяка получена от Вас информация ще бъде използвана, за да изпълним желаната от Вас услуга, да Ви информираме за нови продукти и услуги и да подобрим обслужването Ви. С Вашите данни ще бъде боравено в съответствие с правните разпоредби на Европейския съюз и на конкретната страна. Информацията за Вас няма да бъде разкривана на никого извън MOTO-PFOHE.


Целта на настоящата декларация за конфиденциалност е да опише видовете информация, която събираме от Вас, когато посещавате страницата ни и да обясним как я използваме.

 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 

Ние защитаваме личните данни в строго съответствие с принципите на рамковите директиви на Европейския съюз за защита на информацията и в частност на ЕС директива 95/46/ЕС.
Всяка информация, която решите да ни предоставите за себе си, ще бъде съхранявана на сигурен компютърен сървър в София, България. Софтуерът на сървъра (SSL) криптира цялата информация, която ни предоставяте.

Това гарантира, че данните, които съхраняваме за Вас, се използват законно и почтено. Нашата цел е да се гарантира, че съхраняваните лични данни ще бъдат точни и само в необходимия обем. Ние ще актуализираме данните и няма да съхраняваме информацията по-дълго, отколкото е необходимо. Ще съхраняваме данните по сигурен начин, за да ги предпазим от неправомерен достъп на други лица. Вие имате право да видите каква информация се съхранява за Вас и да коригирате всяка неточност.

MOTO-PFOHE няма да споделя или предоставя без Ваше съгласие никаква лична информация за Вас на трети страни. Ние можем да споделяме обобщена информация за характера на посетителите на сайта с партньори или други страни по такъв начин, че отделните посетители да не могат да бъдат идентифицирани. Възможно е да посетите нашия сайт, без да предоставите лични данни. Но без регистрация, няма да можете да получавате допълнителни съобщения от нас.

 

КАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ СЕ СЪБИРАТ

 

Ние събираме Вашите лични данни чрез формуляр за регистрация.

Тази информация може да включва данни като име, имейл адрес, телефон, възраст.

 

Ние използваме тази информация:

  • за да направим Вашето посещение по-приятно;
  • за да Ви изпратим подходяща информация за продукти и услуги;
  • за да Ви изпращаме понякога имейли за продукти и услуги, които смятаме, че биха представлявали интерес за Вас.

Ако решите да получавате информация или други съобщения от нас, Вие можете да изберете тази опция с отметка в съответното квадратче във формуляра за регистрация. Вие можете да ни съобщите по всяко време с имейл, ако не желаете да получавате повече съобщения от нас или да се отпишете от списъка.

В случай, че сте ни позволили да използваме Вашата лична информация за по-горе описаните цели, ние можем да разкриваме понякога тази информация на фирма или организация, на която предоставяме правото да извършва по електронната поща или по друг начин директни маркетингови комуникации от наше име. Ако това се случи, ние гарантираме, че всяка фирма - трета страна, която борави с Вашата информация, ще спазва съответните нормативни документи за защита на личните данни.

 

Друга информация, която се събира по време на посещението ви в нашия интернет сайт


Всеки път, когато сърфирате в сайта четете страници или сваляте информация, нашите компютри автоматично записват определена информация за Вашето посещение от компютъра, който използвате, за достъп до нашия уебсайт.

Тази информация не Ви идентифицира лично. Тя ни показва само колко посетители раглеждат нашия сайт и какъв компютър използват. С помощта на тази информация ние можем да подобрим нашия сайт за всичките ни посетители и да го направим по-полезен за Вас.

 

Информацията включва следното:

  • дата и час на Вашето посещение;
  • колко и кои страници разглеждате по време на посещението в нашия сайт и колко време е престоят Ви там. Името на Вашия интернет домейн (това може да бъде Вашият интернет доставчик като например NET 1 или Вашето работно място) и 'IP' адреса (това е номер, прикачен на Вашия компютър, когато сърфирате в интернет), който Ви позволява достъп до нашия сайт;
  • интернет браузъра, който използвате (напр. MS Internet Explorer или Google Chrome) и операционната система на компютъра Ви (напр. Windows 8.1)
  • сайта, в който сте били, преди да се свържете с www.motopfohe.bg (напр. Yahoo, ако сте ни намерили с тази търсачка)