• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ НОВИЯ RANGE ROVER EVOQUE: ЛУКСОЗНИЯТ SUV ЗА ГРАДА И ИЗВЪН НЕГО

Range Rover Evoque е най-успешният модел в историята на марката Land Rover. За 8 години на пазара той е награден с повече от 220 престижни международни отличия. Пионер на пазара на луксозните и компактни SUV автомобили Evoque може да се гордее с близо един милион продажби в световен мащаб. Проектиран да съчетава изкусно градския живот с бягството сред природата, новият Range Rover Evoque надгражда устойчивия лукс и привлекателност на оригинала с прецизно усъвършенстване на моментално разпознаваемия му силует.

Новата версия на модела грациозно се намества върху първокласното и подобрено шаси на Land Rover, използващо само висококачествени материали. По-дългото междуосие например, осигурява допълнително пространство от 20 мм за коленете на пътниците на задните седалки и повече място за съхранение на вещи. Пространството за багаж е с 10% по-голямо (591 литра), като обемът се увеличава до 1 383 литра, когато седалките на втория ред се сгънат.

Новите технологии в Evoque със сигурност зашеметяват. Например, ClearSight Ground View е реализация на концепцията на Land Rover за прозрачен преден капак, осигуряващ по-голяма видимост под автомобила при движение по предизвикателен терен – без значение дали преодолявате препятствие в градската джунгла или сред природата. Впечатляваща е и технологията ClearSight, която трасформира вътрешното огледало за обратно виждане в HD видеоекран.

Новият Evoque вдига летвата и по отношение на проходимост върху всякакви терени в сектора на компактните луксозни SUV автомобили с уникално съчетание на присъщи офроуд възможности и усъвършенствани технологии, за да осигури сцепление върху всякакви повърхности и при всякакви условия. Пътният просвет е 212 мм, а предният и задният ъгъл на заход са съответно 25 и 30,6 градуса. Terrain Response 2 е налична като стандартно оборудване за първи път при новия Evoque и съчетава интелигентни сензори и амортисьори с променлива твърдост, които следят пътните условия на всеки 100 милисекунди. Максималната дълбочина на газене от 600 мм може да бъде проследявана ефективно с опционалните сензори за газене. Ултразвуковите сензори във външните огледала от своя страна измерват точно дълбочината на водата, която се извежда на централния сензорен екран.

Новият Evoque впечатлява и с технологията Интелигентни настройки, която използва усъвършенствани алгоритми на изкуствен интелект, за да научи навиците на водача. Самообучаващата се технология разпознава водача от неговия ключ и когато той приближи автомобила, тя го приветства с подготвена позиция на седалката и волана, позволявайки да бъдат регистрирани до осем профила.

Разгледайте този автомобил подробно тук.

назад към всички