• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

МОТО-ПФОЕ на Автофест Варна 2010

  • Предпремиера: Изцяло новият спортен седан Volvo S60 – истински бунтар по рождение
  • Три премиери за българско изложение: Новият флагман на Jaguar – грациозният и елегантен XJ; Новият Discovery 4 – подходящ за 7-членно семейство; Volvo XC60 R-Design – още повече емоция и адреналин
  • Бестселърите на Ford: Новият Ford Fiesta – най-продаваният автомобил в класа си в Европа, динамичният Ford Focus и флагманът Ford Mondeo – със специални предложения
  • Изключително ценово предимство до 28% – за определени модели от гамата на Мото-Пфое – само по време на Автофест Варна 2010

За единадесета поредна година Мото-Пфое участва в автомобилното изложение във Варна. На общ щанд компанията ще представи едни от най-актуалните модели на Ford, Volvo, Jaguar и Range Rover.

Една предпремиера и цели три премиери за автомобилно изложение в България украсяват изложбената площ на официалния вносител на FORD, VOLVO, JAGUAR и LAND ROVER в страната.

За ценителите на красотата и модерните технологии Мото-Пфое представя предпремиерно изцяло новото Volvo S60, с поредната нова световна иновация – Pedestrian detection – система, която задейства автоматично спирачките, ако пешеходец изскочи внезапно пред автомобила. Спортното и агресивно излъчване на модела подсказва, че новото Volvo S60 е създадено с емоция и страст, които се пренасят и на пътя. Всеки един детайл в него подчертава чувства на грация, страст, увереност и сила. Новото S60 впечатлява и със своя модерен интериор – изцяло фокусиран върху удобството на водача.

Кулминацията сред премиерите на щанда на Мото-Пфое е флагманът на Jaguarновият XJ. Той е първият представител на най-новото поколение автомобили Jaguar с алуминиева архитектура на купето, вдъхновена от космическите програми. Новият XJ е с минимум 150 кг по-лек от конкурентите си, което значително подобрява управлението, пътното му поведение, икономичността и безопасността. Благодарение на изцяло новия дух и смелия дизайн, британската „котка” бързо се превърна в може би най-желания модел в сегмента на луксозните седани. Новият Jaguar XJ разтърсва всички представи за елегантна и изискана премиум лимузина. Цената на автомобила започва от 152 200 лв. с ДДС.

Ярък акцент сред премиерните модели, предвидени специално за варненското изложение, е подходящия за всякакви терени Land Rover Discovery 4. Моделът получи наградата за най-добър автомобил с повишена проходимост за 2010 г. на авторитетното списание What Car? Основните показатели, по които Disоvery 4 печели, са комфорт, практичност, проходимост и многофункционалност. Британецът остава верен на геометричните си, вдъхновени от архитектурата форми и легендарни офроуд традиции, донесли му повече от 100 международни награди за 20 годишното му присъствие на пазара.

Щастливците, посетили варненското изложение, ще имат и уникална възможност да се докоснат до дизайнерската версия на един от най-желаните модели в премиум сегмента – Volvo XC 60, с новата спортна версия R-design. Тя е създадена за хората, които търсят още по-рафинирана и спортна външност за своя автомобил. Спортният пакет е напълно в тон със засиления стремеж на Volvo да прави автомобилите си още по-екстравагантни и емоционални, носещи още повече наслада и удоволствие от шофирането.

Посетителите на автомобилното изложение ще имат възможност да се насладят и на бестселърите на марката Ford.

Безспорна сензация сред тях е новата Fiesta. Най-продаваният автомобил в Европа за първото тримесечие на 2010 г. е и абсолютният бестселър на компанията с близо 1 милион продажби от премиерата си досега. Носител на глобалното ново ДНК на Ford – впечатляващ дизайн, иновации, отлично пътно поведение и безопасност, новата Fiesta се откроява и с индивидуалност, стил и технологии. Не случайно моделът е отличен с множество международни награди, включително престижната Red Dot за дизайн. Само сега новата Fiesta се предлага на празнична цена от 17 500 лв. с ДДС.

Доказалият се Ford Focus е еталонът по отношение на удоволствие от управлението – онази характеристика на окачването и волана, която ви кара да се наслаждавате и предизвиквате пътя. С иновативни технологии, като Control blade и независимо задно окачване, Focus дефинира автомобила в този клас. Ford е марката с най-много победи в Световния рали шампионат, а заслуга на Focus са над 40 от тях. Сега този сигурен автомобил с високо качество на изработката и ефективни двигатели е пълен с екстри и се предлага на изключителната цена от 19 160 лв. без ДДС.

Флагманът на марката е хармоничен представител на кинетичния дизайн на Ford. На тестовете на Euro NCAP за безопасност моделът постига максималните 5 звезди за сигурност на пътниците. Ford Mondeo е дързък, динамичен и поразителен. Съчетава комфорта на лимузина, високото качество на изработката с характерното за Ford отлично пътно поведение. Специални цени от 28 270 лв. без ДДС.

По време на изложението, на разположение за тест-драйв ще бъдат Ford Ка, Ford Fiesta, Ford Mondeo, Volvo XC60, Volvo XC90, Jaguar XF и Range Rover. В рамките на салона определени модели ще се предлагат и със специални ценови условия – до 28% ценово предимство.

назад към всички