• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Авангардният Range Rover Velar предпремиерно в България

На 15 юни в София се състоя официалното представяне на най-новия член в луксозното семейство на Range Rover – Velar. Представители на националните медии, на бизнес елита и клиенти на марката бяха първите, които успяха да зърнат на живо и да се докоснат до автомобила, внасящ измерение на блясък, футуристичност и елегантност, невиждани до сега в сегмента на средноразмерните SUV автомобили.

Изклюяително авангардният Range Rover Velar ще остане повече от месец в България, като ще направи обиколка из представителствата на марката. Автомобилът ще бъде изложен в Мото-Пфое Люлин в София от 19-ти до 21-ви юни, в Мото-Пфое Варна на 24-ти юни, в Мото-Пфое Бургас на 26-ти и 27-ми юни и в Мото-Пфое Пловдив на 29-ти и 30-ти юни. На 3-ти юни Velar ще се завърне в столицата и ще остане за още няколко дни у нас.

Range Rover Velar е изключително добре позициониран ценово у нас като стартовата му цена започва от 99 000 лв без ДДС.

Луксозният SUV автомобил е създаден през 1970 г., когато Land Rover пуска на пазара оригиналния Range Rover. Почти половин век по-късно този иновативен дух продължава с представянето на четвъртия член на семейството на Range Rover.

Елегантна опростеност, визуално редуциращ подход и новаторски технологии за потребителите са отличителните черти на новия Range Rover Velar.

Range Rover Velar внася ново измерение на блясък, съвременност и елегантност в семейството на Range Rover. Създаден да запълни„бялото поле“ между Range Rover Evoque и Range Rover Sport, Velar предлага нива на лукс, изтънченост и проходимост върху всякакъв терен, невиждани досега в сегмента на средноразмерните SUV автомобили. Това е нов тип Range Rover за нов тип клиенти.

Създаден на чисто с помощта на Олекотената алуминиева архитектура на Jaguar Land Rover, Velar представлява следващата глава от историята на успеха на Range Rover. Velar е дефиниран от визуално редуциращ подход и изключително внимание към прецизността на всеки детайл, което развива ДНК-то на Range Rover и загатва за следващото поколение автомобили Range Rover.

Дизайнът на Velar е красиво балансиран от мощните му пропорции през непрекъснатата средна линия до стегнатите, заострени линии отзад. Щедрото междуосие допринася значително за неговата елегантност, като същевременно осигурява просторен интериор.

„Velar сега е неустоимият, открояващ се дизайн в класа, демонстриращ перфектно оптимизиран обем, мощни, стегнати повърхности и зашеметяващ силует.“

назад към всички