• Ford
 • Volvo
 • Jaguar
 • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

 • Нова автоматична скоростна кутия за Ford Puma и Fiesta EcoBoost Hybrid

  Нова автоматична скоростна кутия за Ford Puma и Fiesta EcoBoost Hybrid

  Нова седемстепенна автоматична скоростна кутия за Ford EcoBoost Hybrid прави шофирането за повече шофьори по-приятно от всякога. Меките хибриди Ford Puma и Ford Fiesta ще предлагат допълнителна горивна икономичност и още по-ниски нива на CO2, наред с удоволствието от шофиране.

  Прочети още
 • Ford и Мото-Пфое помагат в борбата с Covid-19

  Ford и Мото-Пфое помагат в борбата с Covid-19

  За втори път тази година Ford и Мото-Пфое се включват в борбата с вируса COVID-19. Мисията да осигуряваме модерна и надеждна мобилност се дообогатява с думата "животоспасяваща", предвид утежненото здравословно състояние на голяма част от населението. Ford и Мото-Пфое предоставят оборудвана линейка за ползване от Столична община, дирекция „Аварийна помощ и превенция“.

  Прочети още
 • Елегантният и рафиниран изцяло нов Ford Kuga е най-електрифицираният модел на марката досега

  Елегантният и рафиниран изцяло нов Ford Kuga е най-електрифицираният модел на марката досега

  Изцяло новият Ford Kuga предлага най-електрифицираните опции за двигател на автомобил Ford, подобрявайки икономичността с почти 30%.

  Елегантният силует крие водещи в класа пространство и капацитет на багажното пространство. Свързаността е подобрена с нови функции, характерни за електрифициран автомобил, чрез приложението FordPass и модема FordPass Connect

  Усъвършенстваните технологии включват Асистент за следене на мъртвата точка на видимост (BLIS Assist), нова система Intersection Assist 1.0 и 12,3-инчов LCD инструментален клъстер с „реалистични цветове“

  Прочети още
 • „Отговори и спечели“ – анкета с томбола

  „Отговори и спечели“ – анкета с томбола

  В съответствие с ангажимента непрекъснато да се усъвършенстваме, ние се стремим да проучим текущото си представяне.

  Прочети още
 • Правила за участие в онлайн анкета с награди „Попълни и спечели“

  Правила за участие в онлайн анкета с награди „Попълни и спечели“

  Настоящите Правила за участие в онлайн анкета с награди „Попълни и спечели“„ за проучване на клиентите от Групата МОТО-ПФОЕ (наричани за краткост „Правила“), определят реда и условията за провеждане на онлайн анкетата за проучване на клиентите от Групата МОТО-ПФОЕ (наричана за краткост „Анкетата“).

  Прочети още
 • Много впечатляващи автомобили и едно Жигули в новия български игрален филм на режисьора Виктор Божинов

  Много впечатляващи автомобили и едно Жигули в новия български игрален филм на режисьора Виктор Божинов

  Снима се нов български игрален филм, в който рок музиката, смехът и известните лица ще са в основата на интересна съвременна история, която поглежда и към изминалите 30-ина години. „Голата истина за група Жигули“ на режисьора Виктор Божинов е за популярна българска рок група от 80-те години, която се разпада, когато е на върха на славата си.

  Прочети още
previous