• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Hot offers

Новият Ford EcoSport от 32990 лв

Новият Ford EcoSport от 32990 лв

Вземете сега на специални цени от 32 990 лв с ДДС

See offer

Detailed information

EcoSport е интелигентен, функционален, мощен и икономичен. Той е изцяло нов тип компактен SUV автомобил с усъвършенствана хендсфри технология SYNC3 и революционния 1,0-литров EcoBoost агрегат, печелил титлата Международен двигател на годината 7 поредни години.

Компактен отвън, просторен и добре оборудван отвътре, с богат набор от забележителни технологии, Ford EcoSport прави всяко пътуване възможно най-комфортно и приятно, с модерните двигатели и трансмисии, комбинирани така, че да осигуряват удовлетворяваща динамика и изключителна икономичност.

Удобство и функционалност

EcoSport предоставя цялото пространство, което ви е нужно за един активен начин на живот. Сгъващата се и прибираща се напред делима задна седалка дава място и гъвкавост за увеличаване на товарния обем. А в хитроумните малки отделения можете да държите всякакви по-дребни вещи.

Позиция на водача

EcoSport ви дава още повече удовлетворение и увереност при шофиране. Благодарение на високо разположената шофьорска седалка виждате по-добре какво се случва наоколо. А с просвета от 190 mm можете лесно да се справяте с дупките и локвите по пътя.

More hot offers