• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

News

The All-New Ford Fiesta - Amazing Offer

Новата Fiesta е един от най-желаните автомобили в компактния сегмент. Пазарните резултати доказват, че тя е най-продаваният малък автомобил в света, Европа и България за 2012 г. На всеки две минути глобално се купува една нова Fiesta.

С атрактивна и красива визия, гама от разнообразни и достатъчно мощни двигатели и просторно купе, компактният модел на Ford е идеален като първи нов автомобил за самостоятелни млади хора и млади семейства, за втора кола в семейството, както и за възрастни двойки с пораснали и отделили се вече деца.

Fiesta е перфектният избор за града, благодарение на маневреността и компактните си размери, а чудесната динамика и функционалният интериор я правят подходяща също така и за пътуване на дълги разстояния извън града.

Сега Мото-Пфое допълнително изкушава родните потребители с неустоима оферта за компактния модел. Вече всеки може да подкара новата Fiesta срещу едва 1200 лв. с ДДС, представляващи всички първоначални разходи. В тази сума са включени 5% първоначална вноска за автомобил с 5 врати, ниво на оборудване Trend, с алармена инсталация и 1.25-литров бензинов двигател, 82 к.с. Като подарък към клиента Мото-Пфое покрива застраховките Каско и Гражданска отговорност за една година, а в първоначалните разходи 1200 лв. с ДДС са включени също еко таксата, таксите по регистрация и управление на лизинга. Клиентът определя по свой избор срока на лизинговия договор – между 12 и 60 месеца – и само срещу първо плащане от 1200 лв. с ДДС вече кара своя чисто нов автомобил Ford Fiesta. В допълнение, тази оферта, предоставя и още един подарък от Мото-Пфое – отстъпка от цената на автомобила, която може да се ползва и под формата на ваучери за гориво до 7000 км. Предложението е в сила до 15 декември 2013 г.

За новия Ford Fiesta

Изцяло новата генерация на модела на Ford с общо близо 40-годишна история се появи през 2008 г., а от началото на 2013 г. Fiesta е усъвършенствана с още чувствителни промени, включващи по-динамичен дизайн, обезшумен и по-функционален интериор, гама нови технологии като SYNC със системата за спешни случаи, MyKey, Active City Stop, автоматична старт-стоп система и др. С обновената си гама бензинови и дизелови двигатели, вкл. Световния двигател на 2012 и 2013 г. – 1.0-литровия бензинов EcoBoost – новата Fiesta постига водещи в сегмента икономичност и ниски нива на СО2 емисии.

За лизинговата схема „Нисък старт”

Лизинговата схема „Нисък старт” е приложима при финансов лизинг от 12 до 60 месеца по избор на клиента и е атрактивна с една обща ниска вноска от всички първоначалните разходи, позволяващи вкарването на автомобила в екплоатация. Това са застраховките Каско и ГО за 1 година, еко-такса, такси за регистрация на автомобила и управление на лизинга. Единствено условие е, клиентът да бъде одобрен от застрахователя.

Back