News

Inique experience - test drive of Ford Focus RS

Единствения Focus RS в България бе център на внимание и най-важен участник в тест-драйв, организиран за журналисти и клиенти.

На самолетната писта в Сливница се събраха близо 30 представители на медиите, които от сутринта нажежиха и без това горещия ден с високи скорости, „пилене” на гуми и рязко влизане в завоите. Известният състезател Ясен Попов демонстрира на присъстващите качествата на автомобила и тестовото трасе, след което автомобилните журналисти побързаха сами да усетят мощта на RS . Без изключение, адреналинът остави отпечатък във всеки един участник в това вълнуващо изпитание. Коментарите бяха невероятно интересни, но най-показателен се оказа езикът на жестовете – блесналите погледи и възклицанията при слизане от машината с 305 к.с. под капака. И като че ли за да е още по-интригуващо, в Сливница се появи и небезизвестният Крум Дончев, който направи няколко обиколки . Отзивите на Крум за най-бързия Ford бяха приятно ласкави.

Следобед отбрана група от настоящи и потенциални клиенти на Мото-Пфое също има възможността да изпитат легендарния състезател. Към групата се присъединиха и представители на Клуб Форд България – както подсказва името, заклети фенове на марката – които също натиснаха газта на нашия спортист. За съжаление, четирима от посетителите нямаха шанс да тестват RS -а, тъй като гумите му не издържаха и буквално показаха „арматурата” си на финала. След сериозния тест-драйв на журналистите, те веднъж бяха сменени от екипа на Ясен Попов, но въпреки това не издържаха до финала.

В крайна сметка, Focus RS не остави никого безразличен и вдигна адреналина на всички, които дръзнаха да изпитат силата му. Ако трябва да поберем емоциите, преживяванията и възхитата на присъстващите, можем само да обобщим: ” УАУ ” !

Back