News

Hot summer offer for Ford Kuga

SUV автомобилите са едни от най-желаните и търсени на пазара. Официално техните продажби в България са около 20% от общите, колкото приблизително заема и компактният сегмент на Focus и C-MAX. Ford участва в бързо развиващия се клас на кросоувърите с новата Kuga, която се предлага с 5 години гаранция без ограничение в пробега.

Сега внимание привлича лятната оферта за Kuga за 355 лв. без ДДС на месец с валидност до края на септември. Предложението е за Kuga Edition 4х4, 2.0 TDCi, 140 к.с., с 30% начална вноска и 30% остатъчна стойност при условията на специален SMART лизинг от Мото-Пфое. Офертата за Kuga е в лева без ДДС, тъй като автомобилът има хомологация N1 и дава възможност за ползването на данъчен кредит, включително при оперативен лизинг. Предимствата на SMART лизинга в офертата са намалената лихва, възможността за по-ниски месечни вноски и високата остатъчна стойност на автомобила при изтичане на периода на лизинга.

С водещите си в класа динамично пътно поведение, удоволствие от шофирането, чудесния комфорт, просторния интериор, отличната гама бензинови и дизелови двигатели и скоростни кутии, включително автоматичната Powershift с двоен съединител, новата Kuga е предпочитан избор от клиентите в Европа и у нас.

Интелигентната система за 4х4 на новия Ford Kuga е с възможност за прехвърляне на до 100% от мощността към предния или задния мост и векторно разпределение между лявото и дясното колело. Тя следи 40 параметъра на всеки 16 милисекунди и реагира в рамките за 1/7 оборот на колелото.

Kuga е и най-безопасният автомобил сред малките SUV според Euro NCAP за 2012 г., като има по-добри резултати и от победителите за 2011 и 2013 г. Отличена е със специална награда за системата за помощ при аварийни ситуации и предлага опционално асистиращи системи в помощ на водача, като технологията за активно спиране в града, за предупреждение за спазване и напускане на лентата, адаптивен тепомат с радар и система за предупреждение за сблъсък и др. Системата за хендсфри отваряне на багажника е огромно облекчение за собствениците, когато носят много и обемист багаж и вече могат да отварят задната врата с преминаване на крак под бронята.

Back