• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Горещи Оферти


Всяко време е перфектно за Discovery Sport

Всяко време е перфектно за Discovery Sport

Вземи сега на специални цени от 599 лв на месец.

https://www.landrover.bg/discovery-sport-and-discovery-offer

Разгледай предложението

Подробна информация

Най-функционалните луксозни автомобили в света – Land Rover Discovery и Discovery Sport – осигуряват динамика и изискано поведение на пътя, в съчетание с изключителна офроуд проходимост. Впечатляващият интериор на моделите осигурява и високо ниво на функционалност с 5+2 места, а за дизайна са използвани широка гама висококачествени материали, които придават на автомобилите първокласен външен вид и усещане.

Изключителната проходимост е в основата на наследството на всеки Land Rover от 1948 г. насам. Discovery и Discovery Sport са конструирани да осигурят безпроблемно задвижване върху всякакви терени. Резултатът е най-функционалните премиум SUV автомобили, налични на пазара. Поради тази причина, например, само за 3 месеца след официалното представяне на Discovery Sport на пазара са продадени впечатляващите 350 000 броя от модела в над 170 държави по света.

В основата на успеха са редица инженерните иновации, сред които: олекотена конструкция на каросерията в комбинация от стомана и алуминий; изцяло нова задна ос с многораменно окачване; модерни 2,0-литрови двигатели Ingenium и 9-степенна автоматична трансмисия и т.н. Интересно е да се отбележи още, че каросерията на Discovery Sport е специално усъвършенствана, за да се справя с трудни офроуд терени и с пътен просвет от 211 мм, да  преодолява невероятно стръмни наклони от 45 градуса, което е до 14 градуса повече в сравнение с конкурентните SUV модели на пазара. Специално внимание заслужава и новото поколение шаси на Discovery Sport, което е специално конструирано, за да ограничи шума в кокпита, като същевременно е увеличено пространството за пътниците в купето.

Забележителен е фактът, че повече от 200 прототипа под логото на Discovery Sport преминаха общо 6 800 тестови седмици в безкомпромисни условия, за да гарантират изключителни нива на надеждност, офроуд проходимост и динамика на пътя за всеки собственик на модела. Екстремни надморски височини, температури и терени бяха част от строгия режим на изпитване, който се проведе в най-различни части на света и включваше САЩ, Дубай, Испания, Мароко, Германия, Швеция, Великобритания и Австрия. След този единствен по рода си тест Discovery Sport доказа, че всяко време е перфектно за него. Discovery Sport може да бъде и твоят перфектен избор на специални цени от 599 лв. на месец с ДДС. 

 

*Изображението е с илюстративна цел.

Още горещи оферти