• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Горещи Оферти


SUV външност, Jaguar ДНК

SUV външност, Jaguar ДНК

Сега с бонус в оборудване до 12 000 лв. с ДДС

Разгледай предложението

Подробна информация

 

Jaguar F-PACE и E-PACE са съвременни образци за премиум лукс, вълнуващо и динамично пътно поведение и революционни технологии. Двата модела преплитат дизайна, мощта и удобството на SUV автомобил с пъргавината, финеса и автентичния британски дух на моделите от ранните години на Jaguar.

Уникален със своя дързък и красив екстериор и олекотената си алуминиева конструкция за повече сигурност и ефективност, Jaguar F-PACE е за всеки, който желае автентичен Jaguar в SUV форма. Интелигентното 4х4 задвижване, в съчетание с ненадмината динамика и информационно-развлекателната система InControl Touch Pro с 10-инчов сензорен дисплей, превръщат Jaguar F-PACE в перфектната комбинация от лукс, спортно поведение и функционалност.

Jaguar E-PACE e петместен компактен SUV, който внася дизайна и динамиката на спортен автомобил Jaguar в просторен, практичен и функционален 4х4 автомобил. В купето отлично се съчетават премиум материали, иновативни технологии и обширно пространство за водач и пасажери, за да може всяко пътуване да се превърне в емоционално приключение. Jaguar E-PACE разполага с широка гама мощни, но в същото време икономични, дизелови и бензинови двигатели от 150 до 300 к.с., които са готови да отговорят на всички нужди.

Jaguar F-PACE и E-PACE сега са още по-атрактивни, благодарение на бонус в оборудване до 12 000 лв. с ДДС.

Нашите бизнес клиенти имат възможност да използват данъчен кредит при оперативен лизингов план.

Изображението е с илюстративна цел.

За повече информация, ексклузивна оферта или тест-драйв, моля, обърнете се към най-близкия дилър на Jaguar до Вас. 

София – 02/4007 300 Варна – 052/680 200