• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Горещи Оферти


Не всеки иска да бъде като всички

Не всеки иска да бъде като всички

Вземи спортен SUV автомобил от Jaguar на специални цени от 64 000 лв.

https://www.jaguar.bg/offers-and-finance-offers-e-pace-f-pace

Разгледай предложението

Подробна информация

Луксозните и спортни SUV автомобили E-PACE и F-PACE съчетават в себе си всички отличителни характеристики на Jaguar – красив дизайн, ултра прецизно управление, ненадминат премиум интериор и свръхмодерни технологии от бъдещето. Родени да бъдат различни, тези автомобили са перфектният избор за всички, които търсят водещ в класа си лукс, „котешка“ грация и пъргавина и удоволствие от шофирането, което ще оправдае и най-смелите Ви очаквания.

В гамата на британската марка Jaguar сравнително отскоро има модели с висока проходимост, но само за последните 3 години те са най-търсените и предпочитани не само у нас, а и в световен мащаб. Новите E-PACE и F-PACE се предлагат със задвижване на четирите колела, имат отличен пътен просвет до 213 мм и са в състояние да преодоляват всякакви водни препятствия с дълбочина до 50 см. Технологията Adaptive Surface Response променя настройките на стабилизиращата система и в двата автомобила в зависимост от типа на пътната настилка. Интелигентната технология е изключително полезна при стръмно спускане или изкачване, като Ви позволява да преодолявате с лекота дори сложни каменисти, пясъчни участъци, както и такива, насителни с дълбоки коловози от кал.

Когато се върнете обратно на пътя, Вашият Jaguar Е-PACE или F-PACE ще бъде по-бърз и пъргав автомобил от всеки друг. И двата модела се предлагат с богата гама дизелови и бензинови агрегати. Най-впечатляващ е 5.0 литровият бензинов двигател V8 с мощност от 550 к.с. и 680 NM въртящ момент. С него F-PACE ускорява от 0 до 100 км/ч за спиращите дъха 4,3 секунди, като може да развие без проблем скорост от над 280 км/ч.

А какво да кажем за интериора на SUV гамата на Jaguar? Разкош... E-PACE и F-PACE ще Ви потопят в необятен лукс. Вниманието към всеки детайл в купето е пословичен. Пътниците са обгърнати от премиум материали, гарантиращи, че всяка точка на допир подчертава усещането за качество. Меката облицовка на вратите с хладни на допир дръжки от сатиниран хром, красиво изработената кожена облицовка на арматурното табло и тапицерията на седалките с двоен шев ще засилят усещането Ви за лукс и простор.

Наслада за окото е и информационно-развлекателната система на E-PACE и F-PACE, която е от най-новото поколение Touch Pro на Jaguar. Технология с естествено гласово управление, интерфейс с 10-инчов сензорен екран и програмируем начален екран правят взаимодействието със системата бързо, лесно и много интуитивно.

Но не ни вярвайте просто така! Ние знаем, че човек на Вашата позиция е свикнал да тества личните и професионалните си качества на ежедневна база. Затова ще се радваме именно Вие да тествате лично качествата на британските ни спортни SUV автомобили Jaguar E-PACE и F-PACE. Уверете се сами в тяхните наистина необикновени достойнства. Сега автомобил от SUV гамата на Jaguar може да бъде Ваш на специални цени от 64 000 лв. с ДДС.

Защото не всеки иска да бъде като всички!

Изображението е с илюстративна цел.

За повече информация, ексклузивна оферта или тест-драйв, моля, обърнете се към най-близкия дилър на Jaguar до Вас. 

София – 02/4007 300 Варна – 052/680 200