• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

News

Живей тук и сега с новото V90 Cross Country

Volvo представя новото V90 Cross Country с поетична кампания под наслов „Живей пълноценно, тук и сега“. Тя е вдъхновена от покойния британски писател и оратор Алън Уотс, един от първите англоезични философи, които говорят за будизма и даоизма и така интерпретират и популяризират източната философия за западния свят. Краткото видео е озвучено с автентичния глас на самия Уотс. Той насърчава хората да преосмислят приоритетите си, да живеят повече в настоящия момент и да се наслаждават на мига.

Без клиширани изображения на извънградски терени и офроуд възможности, V90 Cross Country е представен като перфектния автомобил за бягство от натовареното ежедневие, който дава възможност на собствениците си да намерят идеалния баланс между работата и свободното време.

Според международно проучване, проведено от Volvo Cars, 6 от всеки 10 души искат да прекарват повече време сред природата и да спортуват на открито. Туризмът, бягането и карането на велосипед заемат първите три места сред най-желаните спортни дейности. 68% от тези, които не успяват да отделят време за хобита, признават, че работата заема голяма част от живота им.

Volvo V90 Cross Country вдъхновява хората отново да се впуснат в приключенията, които някога са обичали. С луксозно изчистени линии и впечатляваща проходимост във всякакви метеорологични условия и на всякакъв терен, новото V90 Cross Country е създадено да ви отведе далече от града, за да се отдадете на любимите си занимания на открито.

Скандинавският дизайн и майсторската изработка дават усещането за изтънченост и лукс, а големите колела и увеличеният пътен просвет гарантират сигурност и спокойствие върху всякакви пътни настилки. Функцията Hill descent control и задвижването на всички колела позволяват на автомобила да преодолее и най-тежките пътни условия. Управлението се адаптира според нуждите на водача, с избор на подходящия режим – Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road или Individual.

Въздухът в купето е по-чист от външния, благодарение на технологията CleanZone, която филтрира твърдите частици и миризмите, като затваря въздуховодите, ако нивата на замърсяване се повишат.

С видима сила и неповторим дизайн, новото Volvo V90CC ви служи перфектно в ежедневието, но и с лекота ви отвежда далече от рутината му. Там, където е истинският живот.

 

Back