• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

News

The fun-to-drive-leader Ford Focus is now closer to clients than ever - for only 199 BGN per month. STOP WALKING!

Лидерът в удоволствието от управлението, сега е по-близо до клиентите отвсякога!

Мото-Пфое – официалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover и Range Rover – тази година празнува своя 20-годишен юбилей. През 2011 г. се чества и още едно ключово събитие – 100 години Ford в България.

По случай двойния празник и съвместно с Ford-Европа компанията Мото-Пфое разработи продукт, който да отговори на очакванията на клиентите за сигурна, ефективна и финансово приемлива мобилност – специално предложение за финансов лизинг за изключително качествени и желани модели Ford.

Още с появата си на пазара през 1998 г. Ford Focus се превръща в крайъгълен камък в историята на марката. Моделът прави революция в сегмента с независимото си задно окачване, отличителен дизайн, функционалност и удоволствие от управлението. Второто поколение на Focus не само затвърждава извоюваната позиция, но и приобщава хиляди нови потребители към марката, благодарение на усъвършенстваните технологии, безопасност и комфорт. Към безспорните му качества сега Мото-Пфое добавя и изгодни финансови условия, превръщайки модела в най-желания и достъпен избор в историята на Focus досега. Във връзка с тазгодишните значими юбилеи моделът се превръща повече отвсякога в неустоимо предложение. Вече всеки може да притежава чудесно оборудван Ford Focus 1.6 Duratec, 100 к.с., само за 199 лв. на месец. Офертата е валидна за 5-годишен лизинг с опция за придобиване, при 30% авансово плащане, 35% остатъчна вноска и стойност на автомобила – 24 200 лв с ДДС. В тази цена е включена още и 5-годишната гаранция, която от своя страна за клиента означава и 5 години сигурност. Благодарение на предлаганата от компанията услуга „buy back”, желаещите могат да оставят старата си кола за обратно изкупуване и с това да си осигурят първоначална вноска за избрания от тях нов автомобил. За клиентите, които пожелаят, са валидни стандартните условия за финансов и оперативен лизинг от Мото-Пфое.

Ford Fiesta – най-продаваният автомобил в България и най-търсеният в сегмента си в Европа за 2010 г., по случай 20-годишнината на Мото-Пфое също се присъединява към революционните специални търговски условия на компанията. Компактният модел може да бъде закупен за 144 лв. на месец при аналогични на Focus условия – 30% първоначална вноска, 35% остатъчна стойност, 5-годишен срок на лизинга и 5 години гаранция. Условията важат при стойност на автомобила 17 500 лв. с ДДС. Инвестиция в първоначалната вноска отново може да е предходният автомобил на клиента, без оглед на марката и модела.

Back